Подматрачни рамки

Всеки удобен матрак се нуждае от качествена подматрачна рамка. В Борса за матраци ВИТ – Казанлък ще откриете подматрачни рамки с ламели, както за единични легла, така и за спални. Подматрачни рамки от масивна дървесина, с механизъм за повдигане или с тапицерия и крака.

Ние ви предлагаме позната на българският пазар от години марка "РосМари". Тя е утвърденa сред потребителите като символ на гъвкавост в предлагането и стремеж към задоволяване на изискванията на клиентите търсещи качествен продукт на добра цена.

Рамките са от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по–голяма устойчивост и естетика. Възможност за регулиране твърдоста на ламелите в областа на кръста. Системи, позволяващи по-правилното или необходимо позициониране в лумбалната област. Обезшумени легла за ламелите, вградени в плътна основа от слепена букова дървесина.

Разнообразие от модели и фунционалности – единични или двойни, с повдигащи механизми, опция ракла и много други. Богат избор от бюджетни и лукс варианти. Като и при двата, качеството е от най-висок клас.

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.28982