За нас

Еколукс ЕООД е създадена през 1995 г. Фирмата е специализирана в предлагането на широка гама услуги и продукти в областта на хигиената, които намират приложение във всички обществени сфери – производство, туризъм, здравеопазване, администрация, домакинство. Ние разработваме и внедряваме нови, модерни, съвременни пакети, услуги и средства за тяхното реализиране на база изискванията и нуждите на клиента.

НАШАТА ЦЕЛ

Качествено и в срок решаване проблемите на клиента. Контакта с клиента ние разглеждаме като съвместно, взаимно усъвършенстване. Ефективната ни работа се гарантира от:

- Непрекъснато развитие и усъвършенстване на компанията
- Автоматизиране на всички възможни процеси
- Професионалният растеж на сътрудниците на фирмата и нейните клиенти
- Умението ни за работа в екип

НАШИЯТ КОЛЕКТИВ

В условия на свободен пазар и динамична конкуренция успешният екип е най-важният фактор за развитие.

В Еколукс ЕООД ние знаем това!

За да отговорим на изискванията на активния пазар ние разчитаме на добрите професионалисти, които са готови да работят заедно и да отговарят на ежедневните предизвикателства.

Екипът ни е съставен от специалисти по маркетинг,мениджъмънт, инженери, финансисти и търговци. Всеки се обучава по най-съвременни методи.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Политиката на дружеството е да предлага на своите клиенти възможно най-изгодни финансови условия. За тази цел ние правим първоначална безлихвена инвестиция в необходимото оборудване, уреди и помощни средства.

Дружеството е познато като коректен партньор на държавни и частни институции. Нашите клиенти от страната и региона са административни учреждения, банки, производствени предприятия в гр.Казанлък, гр.Стара Загора, гр.Павел баня, гр.София.

Дългогодишни партньори в туристическия бизнес са клиенти от Слъчев бряг, Бургас, Варна, Созопол, Несебър, Елените, Пампорово.

Благодарение на социално ориентираната политика на Организацията ни, сме създали трайни ползотворни отношения с болници, санаториуми, специализирани домове за рехабилитация.

Ние поемаме една задача, само когато сме сигурни, че можем да я изпълним качествено.

Ние постоянно се развиваме, за да отговорим на нарастващите изисквания на клиента и пазарната среда.  

УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

Услугите, които предлагаме са изключително разнообразни. В тях се включва всичко, което е свързано с добрия външен вид и поддръжката на Вашия имот - от грубата работа до най - финните детайли.

Представяме Ви основните видове дейности при поддържащото /ежедневно/ и при основното почистване.

Технологията на 'ПОДДРЪЖКА НА ХИГИЕНАТА' включва операции необходими за запазване на настилките и повърхностите в максимално свеж вид.

Целта на 'ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ' е извличане на дълбоко проникналите замърсявания с подходящи почистващи средства, специализирани машини и пособия.

Ние поемаме една задача, само когато сме сигурни, че можем да я изпълним качествено

Към каталога Искаш да си тук? Включи се.

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Майсторите.com | AutoPlanet1.com | Монтана | Силистра Онлайн | Сандански | Видин Online | ITni News | Компютърни уроци | ОколоСвета.com | Автокозметика ATAS | Стара Загора
0.95656