Kazanlak.Com / Хороскопи

Дневен хороскоп

Хороскоп за 06 май 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Най-силното ви желание днес ще е да оставите някаква следа в този света. Хубаво е тя да е значима и смислена, така че нека действията ви са в тази връзка.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Приели сте някак между другото, че сте длъжни да се грижите за другите и забравяте за собствените си нужди. Отпуснете си душата поне на празника. Важно е да откриете собствения си метод за релакс и да се из'празните' от задължения, от мисли, от отговорности, напълнете се с празничната живителна енергия на Гергьовден.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Лесно ще прахосвате пари и още по-лесно ще ги давате на неподходящите хора и каузи. Опитайте се най-напред да се изясните със себе си - защо правите едно или друго. Ясно е, че всички ние търсим обич, но дали първо не трябва сами на себе си да я дадем?
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Вие принципно сте наясно със себе си, но днес ще ви е трудно да се оцените и да усетите адекватността си в определени ситуации. За щастие всичко ще се променя бързо и най-важното е да задържите положителната си настройка, всичко друго са едни или други уроци.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ден за комплексно възстановяване на вътрешния потенциал. Водните процедури ще имат изключително мощно антистресово въздействие. А понеже е следпълнолуние, хубаво е и да разтоварите хрнителния режим, въпреки празничните изобилия. Открийте други начини за празнуване.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес любопитството ще е основният мотиватор на действията ви. Хубаво е да е здравословно любопитство, а не някакво обикновено клюкарство, но така или иначе трудно ще се скриете от тази енергия. Затова пък е много хубав ден да се съберете с роднини, подходящ сезон, подходящ празник, задоволяващи поривите на любопитство.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще имате нужда да се чувствате защитени и сигурни, да чувствате спокойствие и увереност. Лесно е на празник да се случи това. Единствено внимавайте с обилните трапези, мислете за стомаха, за черния дроб и бъбреците, кога ще дойде техният ден да празнуват?
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Светъл ден - Гергьовден. Ден за радост и празнуване, но дали и вътрешната ви настройка е такава. Днес ще търсите сила, динамика, страст. Може би е време да се отдадете на онова нещо, което дава смисъл на живота ви, кара ви да вибрирате, не ви дава покой. Дайте си сметка какво се ражда, когато нещо умира във вас. Интересен ден, който ще ви даде отговори на съкровени въпроси.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Страстите са на повърхността, любовта и ревността също. Вълненията ще са много, хубаво ще е да ги овладявате. Вие това го знаете как се прави, защото винаги си оставяте по нещичко и за после. Така е - бъдете прагматични, запазете малко страст и за нататък.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Бъдете благосклонни и търпеливи със себе си, не се насилвайте с много ядене или пиене, които днес ще са в изобилие. Празникът е, за да изпразним ума си от тежките мисли, за да изпразним сърцето си от мрачните настроения и за да се изпълним с радост и вдъхновение. Той е глътката свеж въздух, той е време да презаредим батериите. Затова днес не прекалявайте, не претоварвайте стомаха и ... бъдете щастливи!
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес ще сте малко апатични и може да позволите на нещата да ви се изплъзват. Опитайте да не се държите наивно като непораснали деца. Вярно е, че да си възрастен понякога е прекалено отговорно, но пък си има и своите предимства. Просто кажете поемам отговорност, какво толкова би могло да ви се случи.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Денят на Свети Георги, денят на плодородието и храбростта. Защо ли храбростта и плодородието се празнуват заедно? Хубав въпрос да помислите над него днес. Освен това ще имате възможност покрай много събирания да съберете и странични мнения. В крайна сметка днес е ден за вълнения и радости, ден да се почувствате сигурни и обичани и просто да се радвате на живота.

Хороскопи от astro5.net

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | AutoPlanet1.com | Монтана | Силистра Онлайн | ITni News | Компютърни уроци | Къмпинг Алба | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.97887