Kazanlak.Com / Хороскопи

Дневен хороскоп

Хороскоп за 20 май 2022
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Парите ще ви вълнуват повече от обикновено и то не само, защото са недостатъчно. Оставете нещата да следват естествения си ход, не ги насилвайте. И се запитайте кое всъщност е достатъчно и защо все Ви е нужно още и още?
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Сутринта ще е доста активна и дейна, но с напредване на деня все повече ще усещате лежерния дух на петъчния ден. Вечерта ще имате нужда от релакс и спокойствие. Позволете си малко разкош като за край на деня.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Този ден ще има две съвсем различни части, през които ще се чувствате и ще реагирате дори като различен човек. От една страна ще е онова странно усещане, което ще Ви кара да виждате света в неговата приказност и илюзорност. Но от друга страна ще сте готови да се сражавате с илюзията и да покажете стойността на всяко нещо. Позволете на героя във Вас да се заяви пред света.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Интересен ден, от едно необикновено приключение ще преминавате в друго. За Вас ще е важно да си контактувате с колкото се може повече същества. В крайна сметка общуването е важно и то стои зад всяка една човешка дейност. А общуването с приятели и познати е къде-къде по-лесно и приятно.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Какво е едно постижение, ако то не бъде споделено, оценено, оставено като завет за поколенията. Днес ще имате възможността и привилегията да споделите резултатите си, да дадете съвет, консултация, насока и на други. И го направете с радост.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Хубави планове градите, в големи мащаби, но Ви е нужен и конкретен план за действие. Важно е да знаете какви ще бъдат евентуалните резултати. Не оставяйте всичко в света на идеите, реализирайте го.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Напрежението ще витае около вас, но може би тъкмо това ще ви стимулира за работа. За жалост може да се сблъскате с нерешителността на колегите. Намерете начин да ги мотивирате, това ще Ви помогне най-много.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Едва ли ще Ви остане много време да мислите за себе си. Днес ангажиментите Ви ще са много и всичко зависи от добрата Ви организация и дарбата Ви да намирате съмишленици и помагачи.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес не са изключени сериозни загуби на енергия, затова не се претоварвайте. Отдайте предпочитание на умствения труд и на работата с техника.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Всякакви екстравагантности ще ви се отразят зле на настроението, и на джоба. Ден като ден, нищо особено, оставете нещата да следват естествения си ход, не ги насилвайте, не бързайте.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ако имате да свършите нещо изключително важно, най-добре се обърнете за помощ към специалист. Не подценявайте сериозността на нещата и надценявайте собствените си способности. Ценете времето и усилията си.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Все ще се връщате към недовършените неща у дома. Не се притеснявайте ще успеете да свършите всичко, не се тормозете излишно заради това.

Хороскопи от astro5.net

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.66092