Kazanlak.Com / Хороскопи

Дневен хороскоп

Хороскоп за 27 октомври 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес няма да можете напълно да контролирате ситуацията, макар че отстрани ще изглежда точно така. Може би ще ви се наложи да потърсите странична помощ, колкото и да не искате."
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес много от нещата, които са били лични, ще станат обществени. Ако не искате да обнародвате една или друга подробност, по-добре я закътайте по-надалеч."
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес се вслушвайте по-внимателни в онова, което ви говорят другите и се опитайте да си признаете, че грешите (поне пред себе си). Няма никаква доблест в ината."
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще пожънете плодовете на собственото си невнимание. Да смекчите последствията за нещо, което вече е свършен факт, е невъзможно, но поне можете да си извлечете поука и да не повтаряте грешките отново."
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще се чувствате в страхотна форма, най-вече за шеги. Ден, в който ще ви се ще да покажете на другите, че ги обичате. Ами направете го, резултатът ще ви изуми."
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днешният ден ще е посветен на труд. Май ще трябва да пренаредите нещата, които доскоро усърдно подреждахте. Бъдете внимателни какво ядете и не мърморете твърде много, а се радвайте на постигнатото."
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес не си позволявайте да кривнете от правия път, защото после ще ви е трудно да се върнете на него. Изобщо днес ще срещнете доста изкушения, внимавайте, защото вие обичате да им се поддавате."
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа. Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите."
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Отворете сърцето си за романтични настроения и няма да ви се наложи дълго да чакате. Днес не си заслужава да се занимавате с нищо, което изисква сериозни обяснения, което определено не ви е силна страна."
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще се чувствате подмладени. Главната ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения."
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес търпението ви може да е подложено на сериозно изпитание и причината за страданията ви може да се окажат познати и близки. Най-доброто, което може да направите е да се смирите."
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес имате сравнително приличен шанс да получите призвание, разбира се затова ще ви се наложи да направите някои неща. Каквото точно не е особено важно, по-важното е да се забелязва с невъоръжено око."

Хороскопи от astro5.net

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.54365