Kazanlak.Com / Хороскопи

Дневен хороскоп

Хороскоп за 06 декември 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ден за разговори на философски теми и неща, далеч от бита. Ще имате безброй идеи кое как да се случи и дано намерите ентусиасти да Ви помогнат.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Опитвате се да наложите собствена линия на поведение без да Ви е грижа дали е приложима за всички останали. Тази стратегия е печеливша за кратко. Нещата, които издържат във времето са тези, които носят полза за много хора.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Малко напрегнат е този ден. На първо място трябва да разберете причините, които Ви карат да се чувстват по този начин. За да излезете от подобно състояние, просто трябва да направите нещо, каквото и да е, но е важното да е физическо действие.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Доста ще капризничите, а това в един момент това вече няма да е интересно на никого. Не се обиждайте на другите, а погледнете себе си - защо се държите по този начин, какво точно Ви липсва. Опитайте сами да разберете себе си, вместо да се сърдите и цупите.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Задълженията Ви ще са доста, на това отгоре, свързани със срокове. Неподходящ ден за разговори с учреждения и органи на властта. Бъдете търпеливи.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Желанието Ви да избягате от задълженията си е разбираемо, все пак празник е, малката Коледа. И все пак, първо си свършете работата, после празника. Даже може именно това да Ви мотивира да действате по-бързо.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Пороблемите със средствата за комуникация, не бива да се превръщат в комуникационни проблеми или пък в повод за спор. Пък и днес казват е ден за чудеса. Направете поне едно.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще се чувствате ограничени от обстоятелствата, ще Ви се струва, че всички Ви товарят с проблемите си. А всъщност другите са просто огледало на случващото се вътре във Вас. Всъщност кой кого натоврва...
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Доста капризни ще сте днес. Май и самите Вие трудно ще дефинирате какво точно искате. Основната Ви задача е да определите собствените си желания, цели, посоки. След това пътят сам ще се отвори пред Вас.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Нещата ще стават по-трудно и с цената на много нервна енергия. А може би трябва да потърсите радостта в онези малки дребни неща и да не се насилвате ненужно. Не винаги ползата е материална, даже повече пъти не е.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не се безпокойте, не се тревожете, а просто се отпуснете. Бъдете със семейството, ако пък има и именници, празникът е готов. И внимавайте да не Ви заседне някоя рибена кост в гърлото.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Доста именници имате да поздравите днес, макар че празниците не са това, което бяха. Хората посвикнаха с усещането за несигурност, но пък нали по-важното е да не губят усещането си за празник. Подарете на някого празник, направете нещо мило.

Хороскопи от astro5.net

за реклама и контакти с kazanlak.com | условия за ползване

Приятели: Морето.net | Монтана | ITni News | Хижа Бузлуджа | Стара Загора
0.15428