Обявата за този имот е изтекла или изтрита от клиента!

Предлагаме ви да разгледате другите предложения за имоти от Казанлък

Обяви от Казанлък:

Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък 155000 BGN

Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ В РАЙОНА НА ВИЕНСКАТА СЛАДКАРНИЦА ПРОДАВА СЕ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ НА ВТОРИ ЕТАЖ В РАЙОНА НА ВИЕНСКАТА СЛАДКАРНИЦА

110m2 23 юли 2024 гр.Казанлък
Продава Четиристаен апартамент Масивно строителство в гр.Казанлък 165000 BGN

Продава Четиристаен апартамент Масивно строителство в гр.Казанлък

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ "ОЛИМПИЯ" ПРЕДЛАГА :

120m2 19 юни 2024 гр.Казанлък
Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък 105000 BGN

Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък

ИЗГОДНО!!!2 СТАИ + КУХНЯ,ЕТ.3,PVC ДОГРАМА,КВ.В.ЛЕВСКИ ИЗГОДНО!!!АГЕНЦИЯ САЛАБАШЕВ ПРОДАВА: 2 СТАИ + КУХНЯ, 67 КВ.М., ЕТ.3, PVC ДОГРАМА, ТЕРАКОТ, НОВА БАНЯ, ОБНОВЕНА КУХНЯ, ИЗБА, КВ.В.ЛЕВСКИ -105000 ЛВ.ИЗГОДНО!!!

67m2 18 юни 2024 гр.Казанлък
Продава Парцел строителство Парцел в с.Долно Сахране 48000 BGN

Продава Парцел строителство Парцел в с.Долно Сахране

Продава дворно място в с. Долно Сахране Имоти Казанлък SDN Estates LTD предлага за продажба:Прекрасно дворно място с площ от 1280 кв.м. в с. Долно Сахране. Това е идеалното място, където можете да изградите своята мечтана къща или вила, около която ще се наслаждавате на спокойствието и свободата на селския имот.Имотът е ограден с ток,вода и сонда.Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при преференциални условия.За повече информация заповядайте в офиса на агенцията или на телефон 0878 92 45 88, 0878 92 45 85 и на sdn.bg

1280m2 17 юни 2024 с.Долно Сахране
Продава Тристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък 285000 BGN

Продава Тристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВ.ИМОТИ ”ЕВРОПА” ПРОДАВА ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, НОВО СТРОИТЕЛСТВО В ШИР.ЦЕНТЪР НА ГРАДА.ЖИЛИЩЕТО СЕ СЪСТОИ ОТ ВСЕКИДНЕВНА С КУХНЕНСКИ БОКС, ДВЕ СПАЛНИ,КИЛЕР, БАНЯ С ТОАЛЕТНА И ДВЕ ТЕРАСИ.НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНО Е И Е В МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ!

100m2 06 юли 2024 гр.Казанлък
Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък 75000 BGN

Продава Двустаен апартамент Панел в гр.Казанлък

КАНТОРА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ "ПЕРЕЛИК" продава Двустаен апартамент 68кв.м.панел кв."Изток" долна част изложение изцяло изток. Цената на имота е 75 000лв.

68m2 17 юли 2024 гр.Казанлък
Продава Четиристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък 160000 BGN

Продава Четиристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВ.ИМОТИ ”ЕВРОПА” ПРОДАВА 4+БОКС, МОНОЛИТ В РАЙОНА НА КУЛТУРНИЯ ДОМ.ЖИЛИЩЕТО Е НА СРЕДЕН ЕТАЖ.

100m2 19 юни 2024 гр.Казанлък
Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък 215000 BGN

Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВ.ИМОТИ ”ЕВРОПА” ПРОДАВА ТРИСТАЕН,МОНОЛИТЕН АПАРТАМЕНТ В ТОП ЦЕНТЪРА НА ГРАДА.ЖИЛИЩЕТО Е НА СРЕДЕН ЕТАЖ И Е НА МНОГО КОМУНИКАТИВНО МЯСТО.

105m2 09 юли 2024 гр.Казанлък
Продава Парцел Парцел в гр.Казанлък 300000 EUR

Продава Парцел Парцел в гр.Казанлък

Продава изключителен инвестиционен имот Имоти Казанлък SDN Estates LTD предлага уникална възможност за инвестиция в земя със статут на ”Къмпинг-мотел”, разположена в живописен рейион в сърцето на Розовата долина, предлагащ изобилие от природни красоти и спокойствие.Имотът е разположен в землището на село Долно Сахране, общ. Павел Баня с обща площ от 17.883 дка и с лице на главен път Бургас-София, което предлага лесен достъп. Имотът се намира в местност, обградена от планински склонове, естествени зелени пространства и гъсти борови и дъбови гори.В близост се намира яз. Копринка, който предлага възможност за риболов и други интересни водни спортове.Местността е облагодетелствана с разнообразие от туристически пътеки и маршрути, които предлагат възможност за пешеходни разходки, планински преходи и къмпинг.В близост се намират и различни исторически обекти като храм-паметник Шипка, долината на тракийските царе, музей на Розата и множество други места, които запазват богатата история на района.Всички тези дадености на имота и местността предоставят голям потенциал за развитие на туристически обекти като къмпинг, курортен комплекс с къмпинг, детски лагер и други туристически дейности.Взависимост от нуждите допълнително могат да бъдат закупени 40 дка ливади в непосредствена близост до парцела.Не пропускайте възможността да сбъднете мечтите си!Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при преференциални условия. За повече информация заповядайте в офиса на агенцията или на телефон 0878 92 45 88, 0878 92 45 85 и на sdn.bg

17883m2 26 юни 2024 гр.Казанлък
Продава Къща Ново строителство в гр.Казанлък 230000 EUR

Продава Къща Ново строителство в гр.Казанлък

Продава еднофамилна къща, ново строителство, в кв. Кулата Имоти Казанлък SDN Estates LTD предлага за продажба еднофамилна къща, ново строителство, в гр. Казанлък. Къщата е на два етажа с РЗП: 480 кв.м., разпределена между голяма механа, просторна и светла всекидневна с кухня и трапезария, три спални, две бани, мокро помещение и голяма веранда. Двор с площ от 500 кв.м. и гараж.Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при преференциални условия.За повече информация заповядайте в офиса на агенцията или на телефон 0878 92 45 88, 0878 92 45 85 и на sdn.bg

480m2 14 юли 2024 гр.Казанлък
Продава Тристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък 308000 BGN

Продава Тристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък

КАНТОРА ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ”ПЕРЕЛИК” продава Кантора за недвижими имоти ”Перелик” продава тристаен апартамент ново строителство в бутикова сграда в района на ”Младежки Дом”.Квадратурата на имота е 120кв.м.Издават се материали от висок клас -фино шпакловани и боядисани с латекс стени и тавани, поставени ключове и контакти, поставени интериорни врати, настилки от гранитогресни плочи в помещенията, навършена баня с фаянс и всички аксесоари в т.ч. душ кабини, тоалетни чинии с вградена структура, мивки и т.н. Всички инсталации в жилището са изградени и положени, в т. ч. електрическа инсталация, ВиК, Сградата е газифицирана и във всеки апартамент е с подово отопление на газ. Ще бъдат монтирани стойки за външните тела на предварително определени за това, дискретни места по балконите, с цел запазване на външната естетика на сградата и нейната фасада. Поставени са контакти и ключове от Schneider Electric. Включена е стандартно блиндирана врата и вътрешни интериорни врати.Дограмата е с троен стъклопакет.Сградата е въведена в експлоатация.

120m2 19 юни 2024 гр.Казанлък
Отдава под наем Едностаен апартамент Масивно строителство в гр.Казанлък 60 BGN

Отдава под наем Едностаен апартамент Масивно строителство в гр.Казанлък

Студио за нощувки под наем( допускат се домашни любимци, среден размер) Насладете се на стилно изживяване в това място с централно разположение. В непосредствена близост до музеи, пешеходна зона, ресторанти и кафенета. Студиото партерно с малка тераса към него. Отоплението е с конвектор, намира се в идеален център, на комуникативно място, удобно, аранжирано с любов за да донесе удобство и уют на гостите си. Подходящо за 3 до 4 (две деца)лица. Цена за сам човек 60 лв., Двойка 70 лв, тройка 75 лв. При интерес проверете за свободни дати . Цените по официални празници и Празник на розата са различни от посочените.!

32m2 20 юли 2024 гр.Казанлък
Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък 125000 BGN

Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък

АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВ.ИМОТИ ”ЕВРОПА” ПРОДАВА ТРИСТАЕН, МОНОЛИТЕН АПАРТАМЕНТ В РАЙОНА НА УЧИЛИЩЕ ”Н.ВАПЦАРОВ”. ЖИЛИЩЕТО Е НА СРЕДЕН ЕТАЖ.

95m2 28 юни 2024 гр.Казанлък
Продава Четиристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък 310000 BGN

Продава Четиристаен апартамент Ново строителство в гр.Казанлък

Продава прекрасен напълно обзаведен тристаен апартамент в гр. Казанлък Имоти Казанлък SDN ESTATES ви предлага уникална възможност да придобиете просторен и луксозно обзаведен апартамент, ново сторителство, встрани от градската шумотева на централната част. Със своите три спални и модерно обзавеждане, този апартамент предлага уют и комфорт, който вие заслужавате. Жилището е с площ от 120 кв.м., с три уютни спални, всяка от които е обзаведена с вкус и стил, две съвременни бани с тоалетна и тераса. Апартаментът е проектиран с акцент върху функционалността и елегантния дизайн. Просторният дневен тракт предлага комфортна зона за събиране и забавление, докато обширната кухня е оборудвана с всички необходими уреди и аксесоари за вашето удобство. Към апартаментът допълнително може да бъде закупен и гараж. Не пропускайте тази изключителна възможност да се насладите на живота в този прекрасен апартаменти! Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при преференциални условия. За повече информация заповядайте в офиса на агенцията или на телефон ☎️0878924588, ☎️0878924585

120m2 14 юни 2024 гр.Казанлък
Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък 210000 BGN

Продава Тристаен апартамент Тухла в гр.Казанлък

Тристаен апартамент с кухня , тухла, център в Казанлък ПРОСТОРЕН АПАРТАМЕНТ В ЦЕНТРАЛНА ЧАСТ. ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТРИ СПАЛНИ. ПРЕДПОЧИТАН ЕТАЖ.

118m2 18 юни 2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак