18:10 | 06 юни 14 4135

Удоволствието да шофираш KIA изпробваха днес десетки казанлъчани

Удоволствието да шофираш KIA изпробваха днес десетки казанлъчани / Новини от Казанлък

Тест драйв на KIA, организиран от казанлъшкия автосалон на марката - фирма „Мончев-90” е атракцията за любителите на високите скорости в двата дни - петък и събота, в рамките на тазгодишния Празник на розата. Специалните модели Brazil World Cup и спортния CEE’D GT не оставаха на паркинг днес през целия ден.

Екипът на kazanlak.com попадна на момента, в който спортния дух на CEE’D GT изпробва лично зам. кметът Петър Косев, чийто навигатор в драйва бе Николай Мончев. Косев похвали модела  - искрено впечатлен от атлетичния про-сийд GT. Уникалният автомобил е със спортни брони, двоен ауспух, мощен 204 к.с. с 1.6-литров Turbo GDI двигател. Ускорява  за 7,7 сек. от 0 до 100 км/ч. Максималната му скорост е 230 км/ч. CEE’D GT е първият модел на марката в най-високо профилирания пазарен сегмент в Европа.

Освен този модел казанлъчани могат да тестват в утрешния ден още 3 от най-новите модели на марката NEW SPORTAGE, NEW CARENS и NEW SOUL. С удоволствие ние се пробвахме с великолепния нов модел на джипa SPORTAGE.

Утре тест-драйв емоциите от KIA – Казанлък продължават от 09.00 до 19.00 часа пред ДК”Арсенал”. Носете със себе си само шофьорска книжка и добро настроение!

В неделя, KIA - Казанлък „Мончев-90” ще участва и на автоизложението на нови автомобили, което ще се проведе на бул. „Р. Долина”, пред Общината.

Още: Тест драйв на КИА отново в Казанлък за празника

кazanlak.com

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак