17:44 | 02 юли 14 3676

ПГТТМ отново с успешен прием

ПГТТМ отново с успешен прием / Новини от Казанлък

След приключване на първи етап на класиране на ученици за новата учебна година в ПГ по транспорт и транспортен  мениджмънт успешно се реализира прием в три паралелки след VII клас по специалностите „Икономическа информатика“, „Автомобилна мехатроника“ и „Автотранспортна техника“ с интензивно изучаване на английски език. Голям бе интересът към новата специалност „Автомобилна мехатроника“.

Обучението по специалностите „Автомобилна мехатроника“ и „Автотранспортна техника“ ще се извършва в модернизираната база на училището. През 2013 година учебният автосервиз на гимназията е обновен с оборудване за 100 000лв. В него учениците ще бадат обучавани да работят с кодочетец за извършване на диагностика на различните електронни системи и двигателя на автомобила, стенд с компютърно управление 3D технология за регулиране монтажните ъгли на колелата и успоредността на мостовете, стенд за измерване спирачните сили на леки и лекотоварни автомобили, четири компонентен газ анализатор и димомер и др.

От ръководството на гимназията са радостни, че родители и ученици оценяват предимството да се учи в ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт: модерна база, обучение на високо ниво, актуални специалности, мотивиран учителски екип, възможности за изяви в олимпиади, състезания и извънкласни дейности.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак