15:42 | 30 август 16 5554

Трима пострадаха след сблъсък на автомобил и бетоновоз

Трима пострадаха след сблъсък на автомобил и бетоновоз / Новини от Казанлък

На 29 август, около 15.12 часа по пътя Стара Загора към Старозагорски минерални бани, се е движил лек автомобил "Опел Астра", управляван от 40-годишна жена от село Тулово.

На десен завой лекият автомобил се блъска в движещ се към Стара Загора специализиран автомобил (бетоновоз), управляван 49-годишен водач от Стара Загора. В следствие на удара водачката на лекия автомобил е получила фрактура на лява тазобедрена става и лява подколенна става и е настанена за лечение в УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович",  Стара Загора, без опасност за живота.

Пътуващ в лекия автомобил мъж на 28 години от село Дъбово е получил фрактура на шийни прешлени. Настанен е за лечение в  УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович", Стара Загора, без опасност за живота, а друг пътник от лекия автомобил, мъж на 32 години, също от  Дъбово е получил травми на главата. Обслужен е амбулаторно и е освободен без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0.00 промила и за двамата.

В сектор „Пътна полиция“, ОДМВР – Стара Загора, е образувано досъдебно производство, съобщават от пресцентъра на Полицията.

Снимката е от друг пътен инцидент

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак