13:32 | 03 октомври 16 3622

Казанлъшкият клуб по културизъм спечели две абсолютни титли на състезания през уикенда

Казанлъшкият клуб по културизъм спечели две абсолютни титли на състезания през уикенда / Новини от Казанлък

Отлично представяне на две силни състезания от календара на Българската федерация по културизъм записаха състезателите на казанлъшкия клуб „Трек“. 

В събота  Боян Иванов спечели абсолютната титла на състезанието „Августа Траяна“, което се проведе в Стара Загора. Представителят на Казанлък спечели първото място в категория до 95 килограма, а след това и абсолютната титла на турнира. Първо място в категория до 75 килограма спечели и Константин Паскалев, а Антонио Георгиев завърши втори в същата категория.

В неделя състезателите на треньора д-р Данаил Генев превзеха подиума в Бургас, където участваха в силния турнир „Мечката“. Нова абсолютна титла спечели Боян Иванов, който край морето стана първи и в тежката категория над 95 килограма. В категория до 75 килограма Константин Паскалев отново спечели златен медал. В Бургас Антонио Георгиев  е с първо място в класическия културизъм в категория до 175 сантиметра.

В момента състезателите на казанлъшкия клуб „Трек“ се подготвят за предстоящото Държавно първенство, което ще се проведе на 9 октомври и е квалификация за Балканското първенство.

kazanlak.com

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак