12:58 | 24 октомври 16 3661

Културистите на казанлъшкия клуб спечелиха абсолютните титли на Балканското първенство

Културистите на казанлъшкия клуб спечелиха абсолютните титли на Балканското първенство / Новини от Казанлък

Повече от отлично представяне записаха състезателите на казанлъшкия клуб по културизъм „Трек“ на завършилото в Сърбия Балканско първенство. С 4 състезатели клубът ни спечели 4 абсолютни титли.

При девойките Моника Наумова спечели абсолютната титла в категория „Бикини-фитнес“  и първото място в своята категория над 163 сантиметра. При младежите Антонио Георгиев е първи в категорията си до 75 килограма и абсолютен шампион във възрастовата група.

При мъжете двамата абсолютни шампиони също са от България и отново са от клуб „Трек“. В класическия културизъм Константин Паскалев е първи в категорията си до 175 сантиметра и абсолютен шампион на Балканите по класически културизъм. В културизма в категория до 100 килограма Боян Иванов е първи и носител на абсолютната титла.

Със силното представяне на състезателите на „Трек“ националният ни тим спечели и отборната купа.

„Получи се много силно Балканско първенство. Участваха 180 състезатели, а представянето на културистите на „Трек“ бе много добро“-коментира треньорът и основател на клуба д-р Данаил Генев. В Града на розите състезателите на "Трек" се подготвят във фитнес зала "Леон".

kazanlak.com

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак