14:10 | 20 декември 16 4968

Коледният дух завладя учениците на ПГ „Академик Петко Стайнов“

Коледният дух завладя учениците на ПГ „Академик Петко Стайнов“ / Новини от Казанлък

На 19. декември в ПГ „Академик Петко Стайнов“ се проведе коледно парти по инициатива на няколко клуба на училището. Те работят по проектите „Твоят час“- филмово студио „Изящество и красота“ , „Училищен обектив“,  „Екоприятели “ и „На сцената излизам“, за които коледното събитие бе представителна изява. Към тях се присъединиха и още няколко клуба в гимназията: „Математика в ежедневието“, „През фолклора и литературата към книжовния български език“, „Бионадежда“ и „Моят роден край“.

Викторина с въпроси от областта на биологията, математиката , литературата и фолклора и философията постави началото на празника . Прожектирани бяха два филма от студио „Изящество и красота“: „Коледно вълшебство “ и „Усмивки в дъжда“. В Коледна работилница учениците изработиха оригами за късмет и благополучие – един голям, красив лебед.

За да пресъздадат магията на Коледа, като преход към забавната част, няколко момичета представиха специално подготвения от тях танц-поздрав за всички. Всеки получи възможност да се изяви, а микрофонът и караоки изпълненията създадоха весела обстановка. Най – активните получиха награди и сладки изкушения. С много смях, танци, песни  и добро настроение премина коледното парти в гимназията.

Весели празници от ученици и учители на ПГ „Академик Петко Стайнов“!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак