11:37 | 11 декември 17 16640

Отвори врати Зимната градина на ресторант „Палас“

Отвори врати Зимната градина на ресторант „Палас“ / Новини от Казанлък

Зимната градина на Ресторант “Палас“ ще ни посреща на истински италиански пици!

На 12 декември, ресторант „Палас“ отвори Зимната си градина - с акцент върху простора, светлината, усещането за по-свободно и лежерно похапване и най-вече върху новината - пиците.

В центъра на Зимната градина е разположена новата италианска пещ на дърва, в която ще се пекат хрускавите горещи пици, с които ресторант „Палас“ ще ни изкушава от тук нататък, като екстра в менюто си. Класическа „Пеперони“, загадъчната „Пиовра“ или дъхавата „Кариби“ са само част от „арсенала“, който майсторът на пиците на пещ, обучен и работил в Италия е подготвил в менюто за казанлъчани. 

Италианският стандарт на тънката 33 сантиметрова пица, изпечена на пещ на дърва е другото предизвикателство, с което екипът на „Палас“ ще привлече като магнит любителите на пиците от Казанлък, още от първия ден. А за децата – детското пица меню включва и коледен подарък-изненада. Разбира се, както си му е реда, пиците на „Палас“ ще може да поръчате и за вкъщи с доставка.

Заповядайте от 12 декември в Зимната градина на ресторант „Палас“ – на италианска пица или любимото в Палас обедно меню! А за хубавите вечери в компания и празничните банкети –  Зимната градина ще ви изненада още по-приятно!

Работното време на ресторанта и Зимната градина е от 11.00 преди обед до 11:00 вечер.

 

kazanlak.com

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак