11:51 | 22 декември 17 5774

7 казанлъчани удариха късмета за Ferrari в Коледната томбола на Автосервиз “Мончев-90“

7 казанлъчани удариха късмета за  Ferrari в Коледната томбола на Автосервиз “Мончев-90“ / Новини от Казанлък

С оригинални тениски Ferrari  се сдобиха от днес седем от клиентите на Автосервиз „Мончев-90“, които участваха в традиционната за сервиза ежегодна Коледна томбола.

Тази година в нея се включиха всички клиенти, които са сменили маслото на автомобила си в автосервиз КИА – „Мончев-90“ с Shell Helix Ultra, в периода от 23 октомври до 21 декември 2017г. Всеки един от тях получи подарък - оригинален ключодържател Ferrari, а днес бяха изтеглени и имената на 7-те късметлии, които получават оригинални маркови тениски на Ferrari.

Отново по традиция за фирмата, в ролята на Дядо Коледа, който раздава подаръците влезе най-известният казанлъшки коледар – Митко Димитров, който е и  счетоводител на Автосервиз „Мончев-90“.

Веднага с края на тази кампания, автосервиз "Мончев-90" стартира нова мащабна кампания, която също ще завърши с томбола  по случай рождения ден на фирмата - през април 2018 г. Този път целта на кампанията е не насърчаване на клиентите, а нещо много по-голямо и стойностно – насърчаване на всички автомобилисти и шофьори към повече грижа и човещина на пътя.

Вижте повече за новата кампания на „Шофирай внимателно! Някой те обича!“  на автосервиз „Мончев-90“ в свързаните новини.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак