12:08 | 20 декември 18 13985

Мъжът, опитал да подкупи полицай, за да не духа в дрегера, влезе в затвора

Мъжът, опитал да подкупи полицай, за да не духа в дрегера, влезе в затвора / Новини от Казанлък

Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем по бързо производство 37-годишния М.С., за това, че на 14-и декември в Стара Загора, дал подкуп на полицейски орган, за да не състави акт за установяване на административно нарушение по Закона за движение на пътищата – престъпление по чл. 304а във вр. с чл.304 ал. 1 от Наказателния кодекс.

За случаят ви разказахме миналата седмица в kazanlak.com. До момента е установено, че на 14 декември в гр. Стара Загора, обвиняемият М.С. от село Горно Сахране, павелбанско, бил спрян за проверка от служители на ОД на МВР-Стара Загора. Той управлявал лек автомобил, марка „Хонда“.

Обвиняемият отказал да му бъде направен тест с „Дрегер“ за употреба на алкохол, както и било констатирано, че той управлявал автомобила си на дълги светлини в населено място. 

Полицейският служител започнал да съставя Акт за установяване на административно нарушение, като в това време обвиняемият М.С. подхвърлил 160 лева на седалката в полицейския автомобил, за да не бъде санкциониран. Служителят на МВР не взел парите и незабавно уведомил дежурния разследващ полицай.

Спрямо обвиняемия М.С. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ с определение на Окръжен съд-Стара Загора.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак