18:07 | 22 май 19 16199

Йоана Йончева – Фильова, кандидат за евродепутат на ГЕРБ и СДС: Важно е в Европейския парламент да има знаещи, можещи и отдадени на български каузи хора

Йоана Йончева – Фильова, кандидат за евродепутат на ГЕРБ и СДС: Важно е в Европейския парламент да има знаещи, можещи и отдадени на български каузи хора / Новини от Казанлък

Изборите за Европейски парламент са важни за гражданите на Европа, за европейските ценности, които трябва да бъдат споделяни, за бъдещето ни в общия ни дом. Важно е да отстояваме и каузите, които са важни за България и за всеки един регион в страната ни. Това послание отправя към гражданите кандидатът за евродепутат Йоана Йончева – Фильова.

Еврокандидатът на ГЕРБ и СДС ще се бори за ефективни демографски политики, които да включват реални мерки за повишаване на раждаемостта. „Като майка на трима сина искам децата ни да останат в България – да учат, работят и създават поколения в страната ни“, категорична е тя.

Йоана има за своя кауза и да промотира община Казанлък като уникална туристическа дестинация, съчетаваща историческата древност и модерната съвременност.

По време на кампанията, кандидатът за европейски депутат Йоана Йончева – Фильова посети и град Шипка. „Радвам се, че градът ви е променен и продължава да се развива”, каза тя пред шипкалии. След което посети една от новите придобивки за тях - зона за отдих и сцена в обновения център, изградени по проект „Архитектурно оформяне и благоустрояване на площад „Иван Георгиев“.

В Бузовград тя се запозна отблизо с присъствието на Европа в селото, а именно чрез реализираните проекти от страна на кмета Михаил Янушев. Воден от идеята селото да привлича туристи, преди две години се "ражда" местният Информационен туристически център. В близост са и новоизградените паркови алеи, с изградените кътове на открито за спорт и фитнес, и съоръжения за деца.

По време на посещението си в Ясеново Фильова разгледа и обновения парк в селото. Кметът Пламен Вълев й показа новите пейки, обновения шадраван, фитнес уредите. Паркът, освен че е с изцяло ново осветление, е и с изградена собствена ВиК инфраструктура.

Йоана Йончева – Фильова е издигната от структурата на ГЕРБ Казанлък за кандидат за евродепутат. Завършила е висшето си образование в Бостънския университет със специалност „Бизнес мениджмънт“, а по-късно става магистър инженер в Бургаския университет „Проф. Асен Златаров“, специалност „Технология на материали и материалознание". През 2009 година се завръща в България и започва да работи в организация по оползотворяване на отпадъци като ръководител на административен отдел. От 2016 год. до днес е търговски директор на семейната фабрика за рециклиране на пластмаса в Шейново.

Казанлък може да има своя представител в Европарламента с ваша подкрепа за Йоана. ПП ГЕРБ е номер 12, а Йоана Йончева – Фильова е с преференция 115.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак