11:53 | 31 юли 20 2593

Живот с нулев отпадък? Как да го постигнем?

Живот с нулев отпадък? Как да го постигнем? / Новини от Казанлък

Чували ли сте за философията „нулев отпадък“? Струва ли ви се като онези непостижими мечти от приказките? А знаете ли, че често мечтите стават реалност, когато предприемем действия?

Как това се случва в действителност, колко лесно, колко предизвикателно и колко удовлетворяващо може да бъде…Ще разберем на 01.08.2020г., събота,  от 10:00 до 13:00 часа в парк Розариум, по време на Дискусията на тема: “Живот с нулев отпадък – практични съвети как да намалим отпадъка, който генерираме в ежедневието” и работни ателиета за направа на еко торбички и паста за зъби.

Ще имате възможност да си закупите и книгата на Блажка Димитрова „Живот с нулев отпадък в България“, която ще ви даде първите стъпки по една вълшебна пътечка.

Събитието се осъществява с любезното съдействие на „Нулев отпадък”, Община Казанлък и Център за развитие на човешките ресурси. То е включено в програмата на 10-тото юбилейно издание на еко фестивала и е инициатива по проект „Овластяване на младите-да започнем от днес” на Асоциация на работещите с младежи и доброволци организации в България по програма „Европейски корпус за солидарност.

На него ще можете да се запознаете с доброволците по проект „Дълбоки корени” на програма "Еразъм+" и проект "Взаимопомощ" на програма "Европейски корпус за солидарност”.

1 август, събота, от 10:00 до 13:00 часа в парк Розариум.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак