16:17 | 30 септември 20 7435

Още един казанлъчанин е в десетката на най-добрите мениджъри за 2020

Още един казанлъчанин е в десетката на най-добрите мениджъри за 2020 / Новини от Казанлък

Николай Николов е управител на „Уърлд транспорт Оувърсийз България” ЕООД.

Той също стигна до златната десетка в тазгодишното тринайсто издание на конкурса „Мениджър на годината”. Николай изпъкна с мениджърските си качества сред 40 кандидата от 14 водещи сектора на икономиката, като 33 от тях преминаха във втори кръг, от който бяха излъчени и 10-те финалисти. Сред тях е и прокуристът на казанлъшкото предприятие „М+С Хидравлик” АД Владимир Спасов.

Николай е на 48 години, родом от Казанлък. Съпругата му, с която имат 18-годишен син, също е от Града на розите. Броят служители, които осигурява казанлъчанинът в България е 90, а заедно с офисите в чужбина те надхвърлят 150. От около 30 години Николай не живее в Казанлък, но споделя, че се връща често в родния си град. Има 24-годишен опит в спедицията. Член е на Chartered Institute of Procurement and Supply, Великобритания.

„Уърлд транспорт Оувърсийз” е основана през 2001 г. Компанията е сред лидерите в морския и въздушния товарен транспорт в страната с офиси в София, Варна, Бургас, Пловдив и летище София. През 2009 година първите офиси на компанията извън България стават факт – в Словения, Хърватия и Сърбия, а през 2013 и в Румъния. Компанията е отличена от "Форбс България" в категориите „Качество на услугите“ и „Клиентска политика“ на Годишните Бизнес награди за 2017. Притежава сертификат за ОИО оператор. Членува в редица национални и международни сдружения, сред които Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), Международната федерация на спедиторските асоциации (FIATA), Световният карго алианс (WCA World) и др.

През октомври предстои последният етап на конкурса „Мениджър на годината 2020”, който включва оценка на личностните качества на финалистите. Екипите на „Делойт България” ще проведат интервюта с всички финалисти, с техните пряко подчинени и партньори и изготвят 360-градусова оценки, които се валидират от Обществен съвет с безукорен авторитет.

Стискаме палци на казанлъшките ни представители!

 

 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак