14:48 | 12 ноември 20 2428

Казанлъчанки с медали от държавното първенство по йога

Казанлъшкият йога инструктор Камелия Господинова спечели сребърен и бронзов медал в XXV-то издание на Държавното първенство по йога в България. Състезанието бе организирано от българската федерация по йога и се проведе на 7-8 ноември в учебната база на Българския червен кръст, с. Лозен, София. Участие в състезанието взеха 8 йога клуба от цялата страна.

Камелия е на 34 години, родом от Казанлък, и се занимава с йога вече от 11 години, като в Града на розите тя е йога инструктор от близо 4. С първото си участие в състезание, Камелия спечели второто място в дисциплината „Съчетание на асани (пози)” в IV възрастова група 26-35 години. Тя си извоюва и бронзовия медал и трето място в абсолютния шампионат на същата дисциплина.

Тя обаче не бе единствения представител от Казанлък. В стила „Асани (пози)” две казанлъчанки се качиха на почетната стълбичка в V възрастова група 36-40 години. Христина Грозева застана на чело със златен медал, а Силвия Ранева се класира трета с бронзов медал. В абсолютния шампионат на същата дисциплина Христина се класира на трето място.

Всички те са част от казанлъшкия клуб по йога „Усмихнато цвете”, който бе отличен с бронзов медал в общото класиране на клубовете в Държавното първенство по йога.

Още новини от Казанлък:
Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак
';