14:28 | 02 декември 20 4596

Акция Дядо Коледа е в ход!

Акция Дядо Коледа е в ход! / Новини от Казанлък

Вече по традиция, Сдружение „Бъдеще за децата“ стартира поредната благотворителна акция, с която иска да зарадва децата в неравностойно положение за един от най-вълшебните и топли празници – Коледа. От днес, до 14 декември, всички добродетели имащи възможност да се включат в акцията могат да отворят сърца и изберат най-красивия подарък, с който да направят празника на някой малчуган незабравим.

Вълшебните елхи на Акция Дядо Коледа са вече по местата си. Ще ги намерите във фоайето на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, /до парк „Розариум“/ и в магазин „Вимакс“.

На елхичките са закачени историите на над 150 деца с информация за семействата им и подаръка, за който си мечтаят. Всяка история има номер, който ще помогне подаръка да стигне до конкретното дете. Няма лични данни, с оглед запазване самоличността на децата и близките им.

Паралелно с благотворителната коледна инициатива на сдружение „Бъдеще за децата“ – Акция Дядо Коледа 2020, в края на седмицата, доброволци стартират онлайн кампания „С маска на Дядо Коледа“ за набиране на играчки за 100 деца от Община Казанлък. "Така се надяваме да стигнем до деца, които не сме успели включим в нашата инициатива. Също така, това е възможност повече хора от цялата страна да се включат и да подарим Коледа за децата и семействата в риск.", коментират от Сдружението.

От днес, вдъхновение и идея за подарък можете да намерите на специалния благотворителен щанд в Сдружение "Бъдеще за децата". Оригинални коледни подаръци и украси за коледното дръвче, играчки, бижута, коледни лакомства и аксесоари за дома създадени от младежите-потребители на Центъра за трудова адаптация и социализация и неговият екип. 

Екипът "Бъдеще за децата" апелира да бъдем отговорни и предпазливи в днешните трудни времена. Заради пандемията от коронавирус и всички необходими противоепидемични мерки приканват, подаръците за децата да бъдат опаковани, докато носим маска и ръкавици.По същата причина, екипът на организацията, моли да не бъдат поставяни храни, лакомства, лекарства към подаръците.

За инициативата и повече информация за благотворителните проекти, влезте на www.speckids.org.

Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Етнографски комплекс ”Дамасцена” търси хора да увеличи екипа си на длъжностите Готвач, Барман/ка и Сервитьор. Нашите...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Фирма ”Дамасцена” ЕООД набира персонал за своя козметичен магазин, намиращ се в Етнографски комплекс ”Дамасцена”,...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Скъпи приятели, СНЦ “Приятели на Фолклора“ гр.Казанлък, отново Ви кани на Празнично хоро по случай Трети Март! Заповядайте...

Платени съобщения 22/02/2024 гр.Казанлък
Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН ОЧЕН ПРЕГЛЕД в Оптика ”Новий зир”

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН ОЧЕН ПРЕГЛЕД в Оптика ”Новий зир”

Перфектните очила за теб в Оптика ”Новий зир”! - Безплатен очен преглед от специалист по очна оптика от гр. Варна...

Платени съобщения 31/01/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак