12:02 | 16 февруари 21 2704

Кой преподава на децата в Заниманията по интереси?

Продължаваме да ви запознаваме с екипът на ОУ „Георги Кирков”, който учи и едновременно забавлява децата в различните Занимания по интереси. Ръководството на училището е подбрало състав от преподаватели и външни ръководители. Децата могат да избират от 12 различни дейности, сред които спортни, музикални, научни и дори технологични.

Ето и следващата четворка от професионалния екип на ОУ „Георги Кирков”:

Станимир Недев – Волейбол

Станимир Недев е учител по физическо възпитание и спорт в ОУ "Георги Кирков". Води часове в занимания по интереси в направление "Волейбол". Завършил е "Национална Спортна Академия", специалност Физическо възпитание. В момента завършва следдипломна квалификация "Треньор по баскетбол" в "НСА". През учебната 2019/2020 г. за първи път в ОУ "Георги Кирков" се печелят първи места по баскетбол и волейбол на общинските състезания в Казанлък. Учениците с удоволствие участват в часовете на г-н Станимир Недев!

Мартина Иванова – Приложни изкуства

Мартина Иванова е външен ръководител заниманията по интереси на ОУ "Георги Кирков", специалност "Приложни изкуства". Обича изкуството във всичките му форми, това е и една от причините да е художник. Комуникативна личност, зарежда се позитивно от природата и децата. В начален етап, учениците с усмивка и удоволствие посещават часовете на г-жа Мартина Иванова.

Янко Николов - Дигитален дизайн

Янко Николов е учител по изобразително изкуство в ОУ "Георги Кирков". Води часове в занимания по интереси, направление "Дигитален дизайн". Завършил Художествената академия в София, специалност "Приложна графика и дизайн". В свободното си време се занимава с графичен дизайн, компютърна графика и реклама. Интересни и увлекателни са часовете на г-н Янко Николов.

Петранка Драганова - Шахмат

Петранка Драганова е външен ръководител в занимания по интереси в ОУ "Георги Кирков". От 10-годишна до днес е запленена от магията на шаха. Шампион на България по шах във всички възрастови групи. През последните 25 години е посветена на работата с деца. Шахматът създава силни характери. Удовлетворява я резултатът, който детето постига чрез шаха: от нищо не знаещо и не можещо на 5-6 г. до един силен и справящ се с всичко и на всички фронтове ученик! Всичките й ученици са продължили във висши учебни заведения и с това се гордее най-много, защото част от заслугата за този градивен път е и нейна. С децата на ОУ "Георги Кирков" работи вече повече от десетилетие. Преди 2 години училището "стъпи" на най-високото място чрез второкласника Георги Щерев, който стана Държавен шампион по шах за ученици до 9 години. Мотото в работата на г-жа Петранка Драганова е: Не е задължително да станеш шампион, но Човек трябва да си винаги!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Най - четени новини

за последната седмица

7 язовира в страната са с обезпокоително ниски нива, отчитат от МОСВ

24443 | 15 юли 2024

Забранява се влизането с лодки и джетове в яз. Копринка

10989 | 19 юли 2024

БДЖ пусна директен влак между Русе и Пловдив, минаващ през Казанлък

8783 | 15 юли 2024

Община Казанлък изхвърляла нерегламентирано отпадъци в частен имот, глобиха я

7768 | 16 юли 2024

Възстановяват курсове по линия Казанлък-Стара Загора от понеделник

6313 | 19 юли 2024

От 1 август Ателие за пране Лиди Лотос прекратява своята дейност

6218 | 19 юли 2024

Огнеборци гасят пожар край фотоволтаичен парк до село Голямо Дряново

6004 | 17 юли 2024

Обявен е конкурс за директори на осем училища на територията на община Казанлък

5004 | 19 юли 2024

27 доброволци ремонтираха покрива на шипченския храм

4997 | 15 юли 2024

Кадри от старите ленти: Димо Лесев и авторското му парче

4987 | 17 юли 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак