16:04 | 23 февруари 21 2305

След поредна награда, талантливата Елена влиза в двубой за Гран при

След поредна награда, талантливата Елена влиза в двубой за Гран при / Новини от Казанлък

Първа поощрителна награда за 2021 г. получи и 9-годишната Илона Георгиева от Школа ,,Орфей“ в Националния онлайн конкурс „Джаз Евъргрийн“.

На VII-мият Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен "Песенна палитра“ в гр.Карлово талантливата Елена представи блестящо песента "Страх от самота“ - от репертоара на Михаела Маринова. Тя получи 1-во място за изпълнението си дадена от авторитетното жури с председател Маргарита Хранова и членове: Светослав Лобошки, Емил Струнджев, Петър Алексиеви, Антония Маркова и Асен Митев. Елена беше високо отличена и от връстниците си от детското жури.

Предстои 2-ри етап на конкурса, в който получилите 1-во място ще се състезават в пряк двубой на 27.02.2021 г. в гр. Карлово за Гранд при. Елена ще се представи с нова конкурсна песен, силно подкрепяна от вокалния си педагог Мариана Мъгева и НЧ „Възродена Искра – 2000.

Първа поощрителна награда за 2021 г. получи и 9-годишната Илона Георгиева от Школа ,,Орфей“ в Националния онлайн конкурс „Джаз Евъргрийн“. Тя бе оценена за песента „Над дъгата“ от големите джаз певци Камелия Тодорова и Васил Петров.

Предстоят нови интересни конкурси и концерти за младите музиканти от Школа ,,Орфей”към НЧ ,,Възродена Искра – 2000“.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак