14:00 | 04 май 21 4489

Поредната благотворителна мисия на Виктория зарадва хора в нужда за Великден

Поредната благотворителна мисия на Виктория зарадва хора в нужда за Великден / Новини от Казанлък

Поредното добро дело подето от младата казанлъчанка Виктория Аврамова приключи успешно с надежда за по-добри празнични дни. В навечерието на Възкресение Христово, на 29-ти април Виктория и още двама нейни съмишленици успяха да зарадват над 100 човека в нужда и самотно живеещи.

"Останахме заредени от сълзите на бабите, които бяха щастливи, че сме се сетили за тях и от думите на детенцето - "Аз имам козунак", споделя инициаторката. Хранителните продукти са били раздадени в селата Овощник, Енина, Горно Сахране, Долно Сахране, Габарево, градовете Крън, Павел баня и Казанлък. Както през първата си инициатива "Помогни в нужда", така и сега 20 пакета са били занесени в Гурково на многодетното семейство с общо 13 члена. За откриването на хората в нужда Виктория и нейните приятели достигнали чрез помощта на кметовете.

Дали заради началото на пандемия и вълната на съпричастност, или причината се крие някъде другаде, дарителите през първата благотворителна кампания на Виктория се оказват повече. 

"Има хора, които винаги когато споделя за нуждата от помощ помагат.

Но чувството да ме виждат по пътя и да ме разпознават непознати с цел да ми дадат парички е много хубаво", споделя още казанлъчанката.

Виктория обещава това да не бъде последното добро дело. Въпреки личните си ангажименти тя ще продължи да помага на хората в нужда.

 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак