16:12 | 14 май 21 4988

Абитуриенти – останете с духа на Механото!

Абитуриенти – останете с духа на Механото! / Новини от Казанлък

И ето идва последният час, последният ден, в който учениците от 12 клас са на ученическите чинове...Последен ден и оттук нататък ...по пътя на живота! Днес този ден е на 14 май и ПГ “Иван Хаджиенов“ изпраща своя випуск 2021.

Тържество и весело, и тъжно, и тържествено, и забавно.Тържество, което връща годините назад от  първата среща с новото, с различното ... до  днес. Време на порастване, на духовно израстване, време на  детство и не съвсем.

Приветствие към завършващите отправи г-жа Демирева –  директор на ПГ „Иван Хаджиенов“, която им пожела  с упоритост и отговорност да преодоляват предизвикателствата на живота.Тя напомни, че веднъж станеш ли Хаджиеновец , оставаш такъв за цял живот.

Донислав Георгиев от 12 а клас благодари за знанията, търпението и вниманието на своите учители.

За втора година с решение на Педагогическия съвет се връчва наградата „Ученик на годината“. Тази година с нея бе удостоен Христо Князов ученик от ХII A клас, специалност „Компютърна техника и технологии“, който е изцяло отдаден на каузата Механо. Освен грамота, той получи и парична награда от 1000 лв., дарена от г-н Момчил Тодоров – управител на издателство „Бг учебник“.

Традиционно и през 2021г. се избраха мис и мистър Механо. Мис Механо стана Радостина Иванова –  специалност „Мехатроника“, мистър Механо е Янислав Янчев – специалност „Компютърна техника и технологии“.

Всеки клас получи подарък по една торта със запалени фойерверки и балони с пожелания. Да е сладък животът им, да е изпълнен със светлина и успехи пътят им, да е цветен и многообразен!

На добър час, абитуриенти!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак