19:38 | 29 септември 21 1190

Как да залагаме на живо през мобилно устройство?

Как да залагаме на живо през мобилно устройство? / Новини от Казанлък

Все по-често ще открием, че едно устройство се е превърнал в източник на всичко, от което имаме нужда. Връзка с приятели, правенето на снимки, достъп до информация от целия свят, изберете си го – това устройство ще ви го даде. Говорим за мобилният телефон, който става все по-умен, все по-динамичен и готов дори да говори.

В света на развлекателната индустрия, това може да е един от най-добрите партньори. Почитателите на спортните прогнози сега могат да се възползват и от bet365 мобилен бонус и значително да редуцират риска по време на игра, да са винаги близо до любимите дисциплини  и никога да не изпуснат най-важното.

Има няколко начина да превърнем телефона си в спортен агент. За целта или трябва да използваме браузъра, за да влезем в мобилната версия или да свалим мобилното приложение от сайта на даден оператор. И двата варианта работят перфектно, но нека не забравяме, че мобилното приложение има много повече възможности. След като е поставен въпроса как  да залагаме на живо – тоест по време на самата среща – нека обясним малко по-подробно каква точно е идеята.

Вече не се налага да бъдете пред компютъра, за да хванете крайния срок за поставянето на спортна прогноза. Благодарение на новите технологии, оператори като посочения приемат вашите залози по всяко време, следователно тук идва и ролята на телефона ви. Няма да откриете особени разлики спрямо десктоп версията на един букмейкър и мобилната, а що се отнася до мобилните приложения, те са дори по-добри. Имате достъп до всички налични функции може да контролирате по всяко време вашите залози. Полезните функции като кеш-аут, промяна на залог или предлагането на такъв също са налични.

Не е трудно да открием, че макар и мобилните устройства да се обновяват всяка година, операторите продължават да поддържат и много по-старите модели, за да не принуждават никой да прави излишни подобрения. Следователно, как можем да правим залози на живо през мобилния си телефон? За целта трябва да изберем секцията „На живо“ и след това разгледаме пазарите.

Ако имаме достатъчно добра интернет връзка, спокойно може да гледаме и пряко предаване на срещата. В това отношение ще открием, че букмейкърите активно закупуват лицензи и се стремят да разширят полето от възможности. Покрай традиционните прогнози се забелязват и микропазарите – те са насочени към събитие в дадена среща. За пример да си представим, че в следващите няколко минути ще се изпълни пряк свободен удар – букмейкърът логично ще попита дали има попадение или не. В рамките на една среща ще откриете, че разполагате с повече от

Ако трябва да бъдем честни, мобилният телефон отдавна се налага като предпочитан избор за потребителите, една статистика показа, че в света има около 5.8 милиарда регистрирани и активни умни телефони. Един друг анализ показва, че всеки втори човек на планетата е правил поне един път в живота си дадена спортна прогноза. Цифрите показват повече от логична корелация между двете страни и е логично букмейкърите да инвестират толкова в новите технологии.

Освен за правене на залози, приложенията са изключително удобни за депозити и теглене на печалби. Всичко това става с лекота и няколко клика. Често задаван въпрос в този случай е: до колко са безопасни тези приложения от гледна точка на сигурността? Ако сте избрали лицензиран букмейкър, а такива ще откриете в платформата на анализаторите.

Лицензът гарантира вашата сигурност, но не е единствен, мобилните операционни системи като Google и Apple проверяват всяко едно приложение, преди да го пуснат на пазара. Мобилните банкирания също идват с драконови мерки за сигурност, следователно всички притеснения са неоснователни. А и нека не забравяме, че букмейкърите в последните 20 години се превърнаха  в хегемони в наемането на IT специалисти. От всеки почитател остава само да играе разумно и да се забавлява.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Най - четени новини

за последната седмица

Дърво се стовари над 3 автомобила в Казанлък

10824 | 13 юни 2024

Над 60 сигнала са подадени към горещия телефон след бурята в Казанлъшко

7425 | 13 юни 2024

Випуск съученици се събра отново след 40 години. 90-годишният Христо Гъдев бе почетен гост на бала им/ ВИДЕО

6719 | 12 юни 2024

„М+С Хидравлик“ АД сключи Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Проект „Подкрепа за прехода към кръгова икономика”

6526 | 17 юни 2024

Откриха тялото на обявения за издирване Наско Несторов, в гориста местност край Казанлък

5907 | 16 юни 2024

Верижна катастрофа в близост до разклона за село Дунавци затруднява движението

5443 | 12 юни 2024

Два дни Казанлък ще бъде домакин на седмия Национален фолклорен конкурс „Димитър Гайдаров“

5412 | 14 юни 2024

Галена Назърова е новата Царица Роза на Павел баня, а Александър Динев е Цар на минералната вода

5314 | 13 юни 2024

Oбявено e частично бедствено положение в Казанлъшко

4680 | 14 юни 2024

НИТИ ЕАД се представи на Международното изложение ХЕМУС 2024

4637 | 12 юни 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак