13:46 | 09 януари 22 2509

Розите излизат на стадиона утре за първа тренировка за годината

Розите излизат на стадиона утре за първа тренировка за годината / Новини от Казанлък

При ФК "Розова долина" подготовката за новия пролетен полусезон започва на 10.01.2022 г. Отборът ще проведе първата си тренировка от 15:15 ч. на стадион "Севтополис".

Първата контрола е предвидена за 15.01, срещу втория в класирането ФК "Саяна" (Хасково). Срещата ще се играе от 11 часа, но допълнително ще се уточни къде. Предвидени са проверки и срещу ФК "Черноморец 1919" (Бургас), ФК "Ямбол 1915" (Ямбол), ОФК "Несебър" (Несебър), ФК "Загорец" (Нова Загора) и ФК Карнобат" (Карнобат), съответно на 22, 29 януари, 2, 5 и 12 февруари. Всички срещи ще се играят в събота с изключение срещу ФК "Несебър", която е насрочена за 2 февруари, сряда.

На 19 февруари започва първенството в Трета Югоизточна лига, където "розите" ще бъдат домакин на "Локомотив 1926 ll (Пловдив).

Новите попълнения в отбора са седем. Това са: Антон Огнянов, Ивелин Илиев, както и "новите стари" Цветан Чахов, Кольо Чахов, Данаил Иванов и Калоян Петров. Очаква се евентуално към отбора да се присъедини и Венцислав Иванов, който в момента води преговори с отбор от втора лига.

Да пожелаем успех на отбора през Новата 2022 година!

Розова Долина Казанлък

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак