12:01 | 16 февруари 22 4399

Докоснете се до най-новите модели на КИА в шоурум Казанлък

Докоснете се до най-новите модели на КИА в шоурум Казанлък / Новини от Казанлък

Най-новите технологии и автомобили на корейската марка KIA достъпни и в Казанлък! Докоснете се до новото поколение автомобили KIA в автосалон KIA Казанлък. Новите модели на KIA ще ви предизвикат с атрактивен дизайн, удобство и комфорт, съчетани с високотехнологични системи.

Поискай оферта или направи тест драйв на своя бъдещ автомобил на бул. „Александър Батенберг” № 223 /до OMV/. Проектирай сам дизайна на автомобила и избери тип двигател и екстрите за твоя вкус. Всички автомобили на KIA са със 7-годишна гаранция.

KIA EV
Вдъхновение за всички сетива – първият изцяло електрически кросоувър със свръхбързо време за зареждане и до  528 км пробег!

Готови ли сте за бъдещето?

Новият електрически модел на Kia - EV6, участва в състезание по ускорение срещу Lamborghini Urus, Ferrari California, Porsche 911, Mercedes-AMG GT и McLaren 570S. За надпреварата беше избрана топ-версията на модела с добавка GT, която развива мощност от 585 к.с. Тя ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,5 секунди и достига максимална скорост от 260 км/ч.

EV6 е изцяло електрически кросоувър, който бележи нова ера и поставя нови стандарти за години напред. Вдъхновете се от завалдяващия и отличителен дизайн на новия модел.

EV6 е модерен и спортен кросоувър. Със завладяващ, мускулест дизайн, всеки детайл от екстериора на модела е проектиран така, че да подчертае забележителната, динамична визия на модела.

Сигурността е най-важното нещо, когато сме на път. Новата интелигентна система на предните светлини осигурява максимално добро ниво на осветеност на пътното платно без риск от заслепяване на насрещния трафик благодарение на адаптивната технология на светлините.

Специфичният светлинен подпис обхваща арките на задните колела и линията над багажното отделение. Благодарение на множеството светодиоди се създава зашеметяващ пиано ефект, който допълва футуристичната визия на модела.

Покривът на EV6 следва права, спортна линия и завършва с аеродинамичен спойлер. Така оформеният дизайн не само подчертава атрактивната визия на модела, но и допринася за по-ефективно шофиране.

Интегрираните ръкохватки на вратите с pop out функция не само изглеждат чудесно, но и подобряват аеродинамиката на автомобила.

Благодарение на 800 V високоскоростна зареждаща система вие може да си осигурите 100 км пробег само за 4.5 мин.

Трите модификации на EV6 са моделирани, така че да ви вдъхновяват. Те предлагат пространство, което е ориентирано към вас. Сравнете и направете вашия избор.

Благодарение на специализираната технологична платформа и голямата батерия EV6 може да служи като преносимо захранване за ежедневните ви нужди или развлекателни дейности. Функцията Vehicle-to-load може да осигури електроенергия с мощност 3.6 кВт, достатъчна за едновременно захранване на 55" телевизор и домашна климатична инсталация в продължение на повече от 24 часа. При необходимост системата позволява и зареждане на други електрически превозни средства.

Ето и най-добрите ни предложения, които можеш да видиш в шоурума в Казанлък:

KIA all new Sportage
Новият Спортидж - готов ли си за следващото ниво! 
6.9 л./100 км; 156 г/км комбинирано ниво CO₂

С модернизирана палитра от високоефективни двигатели и мощност до 265 к.с. С иновативни Drive Wise технологии и съвременен дигитален интериор. С напълно интегрирани системи за свързаност. С новия режим Terrain Mode, който ще те направи покорител на всеки терен и настилка. Новият Kia Sportage. На друго ниво.

Новият Sportage e със зашеметяваща нова дизайнерска архитектура, която демонстрира самоуверено спортно поведение и драматично присъствие на пътя. Задвижването се осигурява от най-новите хибридни, рlug-In хибридни и mild хибридни системи, съчетани с последно поколение високоефективни бензинови и дизелови двигатели.

Ние в KIA знаем колко е важно да сте свързани. Не само с хората, но и с вълнуващи преживявания. С любими места. Връзки, които ви държат в крак с актуалните условия и ви осигуряват безопасност. В новия KIA Sportage ще намерите най-новите достижения на напълно интегрираните технологии за свързаност.

Зовът на природата се усеща дори в градската суматоха. Привличат ни местата, където можем отново да се заредим с енергия. Да дадем свобода на въображението си. Където впечатленията се задържат дълготрайно. Също както трайното впечатление от Sportage GT-line. Новият градски SUV модел издига смелия, модерен дизайн на следващо, по-високо ниво и е готов в очакване на поредното приключение.

Насочени сте изцяло в посока напред и приветствате всяка градивна промяна — поздравления, вече сте на друго ниво! Също като новия KIA Sportage, който е тук, за да покрие все по-завишените ви очаквания. Съвършен, готов да бъде ваш достоен спътник.

KIA Ceed
Удобство и комфорт, съчетано със спортен характер, дръзки цветови гами, ергономично оформление и високоефективен двигател.

Разгледайте впечатляващия Ceed с неговата обточена модерна стилистика. Или зашеметяващия ProCeed за още повече динамика и мощ. Какво ще кажете за Ceed Sportswagon за функционалност и приключения. Който и Ceed да изберете, ние ще съчетаем дръзкия дизайн с иновативни технологии и изключителен комфорт.

Новият Kia Ceed посреща водача и пътниците с елегантно вътрешно обзавеждане, приятни на докосване материи и ергономично оформление. Големият екран с диагонал 12.3 инча на основния блок контролни прибори зад волана е съчетан с централен екран с диагонал 10,25 инча.

В Kia, ние свързваме промяната със Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid, конструиран да изведе шофирането с електрическо задвижване на ново ниво. Оборудван с нашата най-авангардна система за задвижване, той по перфектен начин балансира ефективността с динамичното шофиране. При това осигурявайки бързо и плавно преминаване от електрическо към хибридно задвижване.

Kia Ceed е оборудван с водещи в класа технологии по отношение на безопасността, удобството при шофиране и паркиране. Благодарение на разширената палитра от електронни системи за асистенция на водача, той има грижата за вашето спокойствие. Само поемете на път!

С новия Kia ProCeed може смело да погледнете в бъдещето! Доверете се на изобилието от иновативни системи и авангардни технологии, които се грижат за вашата сигурност и изключителен комфорт – 10.25” навигационна систeма, оборудванa с Kia Connect; Blind spot collision warning, Rear cross-traffic collision warning system, Driver attention warning, smart door (автоматична 5-та врата).

Осмелете се да мислите различно. Приветствайте авантютистичния и дързък нов ProCeed GT! Скулптурираните форми на каросерията и спортния му характер със сигурност ще ви направят център на вниманието, където и да ви отведе. Добавете емоция с мощния 1.6л двигател с 204к.с., 7-степенна DCT трансмисия и пера за смяна на предавките от волана. Потопете се в черните седалки с кожа и контрастни сиви шевове. Осигурете си удобството на безжичното зареждане на Вашия смартфон.

KIA Stonic
5.6 л./100 км комбиниран разход на гориво; 128 г/км (комбинирано ниво CO₂ )

Проектиран за отлично представяне на пътя, Stonic предлага пъргаво и адаптивно управление. Настанете се удобно и се насладете на всяко следващо приключение!

Stonic се предлага с mild хибридно задвижване (MHEV) „EcoDynamics+” на Kia. Съчетанието от 1,0л бензинов „Smartstream“ T-GDi двигател (със система за принудително пълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото) и MHEV система с напрежение 48V осигурява на системата EcoDynamics+ по-висока ефективност с плавна тяга и пълноценен процес на рекуперация на електроенергията.

Да си информиран е модерно! Особено, когато управлявате любимия си Stonic. А той се е погрижил за това без да отвлича вниманието ви от пътя. Bluetooth технологията предлага hands-free достъп до смарт телефона ви, използвайки гласово разпознаване, докато съвременната информационна система с плаващ цветен сензорен дисплей, ви държи в пълна информираност и забавление.

Оборудван с множество технологии за сигурност осигуряват безопасно шофиране във всякакви условия. KIA Stonic е подсигурен със система за подпомагане потеглянето под наклон,

Система за управление стабилността на автомобила с ESC. VSM осигурява стабилност при спиране и навлизане в завои, като отчита загуба на тяга и автоматично включва ESC, помагайки на водача да запази траекторията на автомобила. Система за автоматично включване и изключване на дългите светлини. Система за подобряване стабилността при завой, система за контрол на мъртвата зона и още много други.

Очакваме те в КИА Казанлък!
бул. „Александър Батенберг” № 223 /до OMV/

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

ЗПП ЕООД предлага под НАЕМ нов модел автовишка с хидравличен кош

ЗПП ЕООД гр.Шипка предлага под НАЕМ нов модел автовишка IVECO с хидравличен кош,въздух и ток 220V с осигурен оператор....

Платени съобщения 18/03/2024 гр.Казанлък
Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ град Казанлък съобщава на своите членове , че...

Платени съобщения 10/03/2024 гр.Казанлък
Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес. Без Посредник- Директно от собственик. Възможност...

Платени съобщения 06/03/2024 гр.Казанлък
 Kia Казанлък -Мончев-90 ООД  търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

Kia Казанлък -Мончев-90 ООД търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

За длъжността ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС, трябва да имате средно...

Работа 06/03/2024 гр.Казанлък
Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък
“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

Поради увеличаване обема на работа фирма “ Туинс 3 “ гр.Казанлък , търси да назначи монтажисти и работници в производствен...

Работа 28/02/2024 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

Д-р Нели Боскович: Липсата на профилактика и здравословен начин на живот са водещи за отключването на неврологични болести

9321 | 21 март 2024

Д-р Красимир Пейчев подаде оставка като управител на ДКЦ “Районна Поликлиника“ Казанлък

9021 | 25 март 2024

На 9-ти април отварят архео комплекса „Светът на траките“

7598 | 27 март 2024

Изявените възпитаници на МГ: Тихомир Глухарев, който е единственият българин от областта, студент в престижния Оксфордски университет

4749 | 26 март 2024

Кражби в Казанлъшко и Павелбанско регистрираха за ден униформените

3798 | 21 март 2024

Шофьор на “Хонда“ блъсна 82-годишна пешеходка

3166 | 25 март 2024

Голямо количество нелегален алкохол иззеха полицейски служители

2767 | 27 март 2024

Мъж е с опасност за живота след сбиване на междуселски път

2257 | 25 март 2024

В музей „Чудомир“ представиха краеведски труд за творчеството на казанлъшката писателка и общественик Лилия Димитрова

2219 | 22 март 2024

Шипка фест ще събере майстори и занаятчии от цялата страна през септември

2190 | 21 март 2024
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак