16:13 | 08 април 22 2137

T.F. Security! Ново име - същият професионализъм

T.F. Security! Ново име - същият професионализъм / Новини от Казанлък

Вече 5 години се грижим за Вас и Вашето имущество в Казанлък и региона. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, защитаваме всичко, което Ви е ценно. Изправени пред предизвикателства в бранша, сменихме името си, но професионализма и отношението ни към Вас остава същото!

Нашите клиенти вече ни познават като наложила се в региона професионална и етична охранителна фирма. Ние се стремим винаги да даваме най-доброто в работата с хората, независимо дали са членове на обществото, клиенти, наши ръководители или служители.

Охранителна фирма T.F. Security Казанлък Ви осигурява сигурност и спокойствие със СОТ услуги, 24-часово видеонаблюдение и жива охрана. Новата услуга, която ви предлагаме е Дринк енд Драйв - Вие пиете, ние шофираме!

СОТ

- За Вашия дом и бизнес:

T.F. Security предлага както жична, така и безжична сигнално-охранителна техника и охранителни системи от най-високо и надеждно ниво за вашата сигурност и спокойствие. С годините се спряхме на утвърден тип охранителна техника - PARADOX И TELETEK, която лесно можем да доставим, надеждно да монтираме и поддържаме за вас, като наши клиенти!
 
- Охрана на земеделски площи, вилни имоти и други

Охранителна фирма T.F. Security предлага професионална охрана на вилни имоти и земеделски площи чрез СОТ охрантителни системи, монтаж и мониторинг на охранителни камери за видео наблюдение, както и охрана на обект на място - жива охрана. Всеки охранител е оборудван с GPS устройство, чрез което гарантираме почасови обходи, които са лесно проследими със софтуер за целта. Осигуряваме Ви и автопатрули, които постоянно обхождат земеделските площи и вилните имоти охранявани от T.F. Security.

Видеонаблюдение

T.F. Security е професионалист в изграждането и поддръжката на мрежи от охранителни камери и системи за видеонаблюдение. Ние можем да следим за Вас денонощно желаните обекти, чрез отдалечен достъп. При нас ще откриете пълната гама от системи за сигурност, съчетани в 6 оптимални решения, проектирани съобразно специфичните потребности, изискванията и финансовите възможности на всеки един клиент.

След безплатния оглед на обекта, ние ще ви изготвим проектно предложение спрямо вашите изисквания. Цени без конкуренция!

Жива охрана

Екипът на T.F. Security е внимателно подбран, въз основа на опит, правоспособност, умения, професионализъм и поведение. Всички служители на T.F. Security са лицензирани и обучени да работят по най-новите стандарти за сигурност, с цел да се уверите, че Вие и Вашият имот получава отношението и вниманието което заслужава, на най-изгодните цени за района.

Дринк енд Драйв – Вие пиете, ние шофираме

За пръв път в Казанлък T.F. Security Ви осигурява услугата Drink & Drive - лесен и сигурен начин да се приберете у дома и то с Вашия автомобил, след употреба на алкохол. Не поемайте излишни рискове с Вашия живот и на другите около Вас, като шофиране в нетрезво състояние! Обадете се на нашия Drink & Drive екип. Ние ще съдействаме за безпроблемното и сигурно изпращане на Вас и Вашия автомобил до желаното място.

Не забравяйте – не шофирайте в нетрезво състояние!

T.F. Security Казанлък
бул. „Княз Александър Батенберг” №20
За повече информация и цени на услугите: 0892 045 065 - Тодор Тодоров

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак