16:15 | 14 април 22 1367

Доброволките в Шейново участват активно в дейността на читалището

Доброволките в Шейново участват активно в дейността на читалището / Новини от Казанлък

Leyla Gamze Yaşar, Sümeyye Aydan Yaşar и Tuba Özgan са доброволки в НЧ „Освобождение-1884“, село Шейново. Те пристигнаха в България на 26 март. Доброволките шият противоепидемични маски и традиционни български сувенири. Те участват и в останалите дейности на НЧ „Освобождение-1884“ – занимания с деца, подреждане на изложби, организиране на конкурси и фестивали.

По повод седмицата на книгата момичетата бяха поканени да гостуват в детската градина в село Шейново. Доброволките бяха впечатлени от разнообразната детска програма и подариха на децата книжки. Момичетата имаха възможност и да се запознаят и с други доброволци в страната. Те не пропускат възможност да опознаят България – нейните богати традиции, паметници и красива природа.

Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак