11:05 | 23 май 22 2302

Момичетата от ФК „Розова долина” с красива игра и победа срещу „Лион” Пловдив

Момичетата от ФК „Розова долина” с красива игра и победа срещу „Лион” Пловдив / Новини от Казанлък

В неделя, на стадион „Севтополис” 2, се проведе приятелска среща между отборите на момичетата до 15 години на ФК „Розова долина” и ФК „Лион” Пловдив. След красива игра, която събра многобройна публика, нашите момичета спечелиха мача с резултат 3:2.

В началото на първото полувреме гостите от Пловдив ни поведоха с 1:0 от пряк свободен удар. Розите се мобилизираха и бързо успяха да изравнят резултата с гол на Виктория Танева. В началото на второто полувреме Теодора Сомова, която бе рожденичка вчера, изпусна възможност от дузпа. Но в последваща ответна атака нашите момичета успяха да отбележат втори гол благодарение на Анджелина Динева. След точно изпълнена дузпа пловдивчанки изравниха резултата, но в последната минута на мача Зорница Коева отбеляза победния гол след страхотното подаване на Габриела Коева.

Приятелската среща завърши с дузпи за забавление, както на състезателките, така и на публиката. Нашите момичета победиха и там след 3 спасявания на вратарката ни Мелина Старчева.

„Изключително съм доволен от момичетата, изпълниха всички поставени от мен показания. Благодарим на невероятната публика, която не спря да ни подкрепя, те направиха срещата истински празник за децата. Посвещаваме тази победа на тях и на нашата рожденичка и капитанка Теодора Сомова.”, коментира треньорът на тима ни Мариян Василев.

Вижте еуфорията на момичетата след срещата във видеото:

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак