11:58 | 07 юни 22 5016

Вижте всички кандидати за Царица роза и Цар на минералната вода в Павел баня

На 3 юни започна гласуването за Царица Роза и Цар на минералната вода в Павел баня. За пръв път изборът ще се проведе онлайн в сайта на Община Павел баня. Можете да подкрепите вашите фаворити до 22:00 часа на 9 юни, четвъртък, когато всъщност е и самия конкурс. За разлика от други години, тази година Царят на минералната вода ще бъде избран в същия ден и при същите условия като Царицата, съобщават организаторите.

Претендентките за короната на Царица Роза в Павел баня тази година са 12, а сред тях откриваме една от претендентките за короната в Казанлък – номер 2 Симона Славова. За Царица на розата в Павел баня можете да гласувате ТУК.

Кандидатите за Цар на минералната вода са 11. Някои от тях участват в надпреварата за поредна година. За Цар на минералната вода можете да гласувате ТУК.

Ето и кои са претендентите:

Царица Роза на Павел баня

1. Севги Димитрова
2. Симона Славова
3. Севи Ходжева
4. Николина Василева
5. Севда Али
6. Иванка Стоянова
7. Светла Диманова
8. Ивелина Тотева
9. Сиси Шериф
10. Габриела Несторова
11. Станислава Стоянова
12. Кристина Димитрова

Цар на минералната вода

1. Мариан Милев
2. Тунджай Ангелов
3. Мерхал Мехмед
4. Мариян Димитров
5. Петко Милев
6. Захари Георгиев
7. Огнян Христов
8. Нурай Кеменджи
9. Димо Секулов
10. Валери Димитров
11. Емрах Исмаил

Празникът на розата и минералната вода в Павел баня започва днес с концерт на „5-те сезона”. Те ще се качат на сцената в центъра на града, веднага след представянето на автобиографичната книга на Стефан Диомов „Белите и черни клавиши на моя живот”.  В сряда, 8 юни, Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл ще зарадват жители и гости на курортното градче.

Конкурсът и коронясването ще бъде на 9 юни, четвъртък, като случайно или не забелязваме няколко прилики с конкурс „Царица Роза 2022” Казанлък. В спектакъла на павелбанци ще участва Руслан Мъйнов, който бе водещ на казанлъшкия конкурс, а едни от гост-изпълнителите ще са старозагорската балетна школа „Па Де Кре”, които също участваха в спектаклите в Казанлък.

Празникът в Павел баня ще бъде закрит на 11 юни с карнавално шествие и с концерт на българската рок група БТР.

Подробната програма вижте в снимките.

Още новини от Казанлък:
Питаме Казанлък

Ще гласувате ли на предстоящите избори?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак
';