18:55 | 15 юли 22 12271

Строителният хипермаркет MASTERHAUS отвори врати в Казанлък

Строителният хипермаркет MASTERHAUS отвори врати в Казанлък / Новини от Казанлък

Най-голямата верига строителни хипермаркети в България MASTERHAUS отвори своя пети магазин днес в Казанлък. След обектите в Бургас, Несебър, Приморско и Айтос веригата отваря първия си голям търговски обект вече и извън Бургаския регион.

От днес семейството на MASTERHAUS се увеличи с още един хипермаркет. За доброто обслужване и професионална консултация на клиентите в Казанлък ще се грижат 60 служители. Мисията на MASTERHAUS е не само да продава продукти, а да дава ефективни решения на клиентите си, за да реализират своите мечти, проекти и бизнес задачи.

Жителите и гости на Казанлък могат да избират от асортимент от над 50 000 артикула и да се възползват от полезни услуги, като проектиране на бани, тониране на бои, поръчка и транспорт на стоки, покупки на изплащане и др.

Строителството стартира преди 6 месеца, като обекта е изграден на собствена земя с площ от 18 хил. кв. м.. Семейство Бошнакови, собственици на веригата MASTERHAUS инвестираха над 8,5 млн.лв. в обекта в Казанлък, което е най-голямата инвестиция в Града на розите за 2021 година. На 5 610 кв.м. търговска площ, изградена със съвременни, иновативни технологии, просторният хипермаркет предлага удобствата на съвременния търговски модел и ще зарадва потребителите с функционална обстановка и подредба. Тук Вие лесно ще разгледате и откриете това, което Ви е необходимо, за да направите дома, градината, офиса, хотела комфортни, модерни и уютни.

Екип от професионални търговци на едро ще обслужват всички корпоративни клиенти в града и региона, като им предлагат най-добрите решения за строителството и техните инвестиции. С помощта на всички съвременни технологии, които фирма „Бошнаков“ внедрява, обслужването на клиентите ще отнеме минимално кратко време, защото екипът на MASTERHAUS знае, че клиентите са ангажирани хора и всяка минута им е ценна.

Паркингът разполага с над 400 места, което осигурява сигурност за посрещане на всеки клиент, който е дошъл със собствения си автомобил.

Каквото и да строите или ремонтирате, драйв зоната на MASTERHAUS за едристроителни материали е място, което гарантира удобство и комфорт при покупката. Място, от което строители, инвеститори и домашни майстори могат да закупят всичко необходимо за изграждането на един дом от основите до покрива.

Проектът на хипермаркета е дело на арх. Димитър Мандов, който е родом от Казанлък.

Фирма „Бошнаков“ ЕООД е директен вносител на строителни материали от редица европейски страни, ексклузивен представител на водещи български и чужди компании. Качеството е от първостепенно значение за екипа, но от още по-голяма важност за тях е това качество да бъде достъпно и изгодно за клиентите.

Официалното събитие откри Марина Бошнакова - един от собствениците на фирма „Бошнаков“ ЕООД и веригата MASTERHAUS, с думите: „Уважаеми клиенти, ние сме тук, за да удовлетворим вашите потребности и заедно да реализираме вашите идеи и мечти. Да улесним и превърнем пазаруването в удоволствие, защото Вие и вашите предпочитания са важни за нас! С отварянето на магазин в Казанлък ние сме убедени, че създаваме магазин на точното място и в точното време, и с това ще дадем своя принос за развитието на този прекрасен регион и на бизнес климата в него! Уважаеми нови колеги от Казанлък, изключително се надявам, че ще съхраните името на MASTERHAUS като лидер в търговията на строителни материали, и със своя професионализъм ще го превърнете в любим и предпочитан магазин. Вярваме във вас!“

„Аз съм тук да засвиделствам своето уважение към един изключително коректен инвеститор, 100 % българска компания, която до този момент нямат нито един ден забавяне на работна заплата. Коректна не само към българския бизнес и клиенти, но и към местната власт. Те винаги застават зад социални, културни и спортни проекти.“, сподели кметът на Бургас Димитър Николов.

Всъщност MASTERHAUS със своето отваряне постави и първата си благотворителна акция в Казанлък. На входа бе поставена кутия за дарения за детска площадка на открито за деца и младежи с увреждания в Казанлък.

Специален гост на откриването бе обичаната от всички бургазлийка Тони Димитрова. Гостите забавляваха и вокалното трио Deja Vu, както и ФА „Арсенал“ с ръководител Ваня Минчева, музиканти и певци от СУ „Екзарх Антим I” и танцьори от клуб по спортни танци „Киара Н“.

Официални гости на събитието бяха кметът на Бургас Димитър Николов, председателят на Общински съвет Казанлък Николай Златанов, придружен от представителите на Община Казанлък Сребра Касева и арх. Георги Стоев, началникът на МВР-Казанлък Стоян Петров и още много гости, приятели на семейство Бошнакови, както и десетки нетърпеливи казанлъчани.

Не пропускайте да посетите най-новият строителен хипермаркет в Казанлък MASTERHAUS, като сега, от днес до 17 юли, може да се възползвате от 15% намаление на продукти.

MASTERHAUS Казанлък
Ул. „Кенали“ №88 /бившият месокомбинат/
www.masterhaus.bg

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

ЗПП ЕООД предлага под НАЕМ нов модел автовишка с хидравличен кош

ЗПП ЕООД гр.Шипка предлага под НАЕМ нов модел автовишка IVECO с хидравличен кош,въздух и ток 220V с осигурен оператор....

Платени съобщения 18/03/2024 гр.Казанлък
Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Покана за общо събрание на ТД „Орлово гнездо“ Казанлък

Управителният съвет на Туристическо дружество „Орлово гнездо“ град Казанлък съобщава на своите членове , че...

Платени съобщения 10/03/2024 гр.Казанлък
Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес

Продавам къща за гости в гр. Черноморец с разработен бизнес. Без Посредник- Директно от собственик. Възможност...

Платени съобщения 06/03/2024 гр.Казанлък
 Kia Казанлък -Мончев-90 ООД  търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

Kia Казанлък -Мончев-90 ООД търси да назначи ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС

За длъжността ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТ в пункт за периодични технически прегледи на МПС, трябва да имате средно...

Работа 06/03/2024 гр.Казанлък
Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък

Най - четени новини

за последната седмица

На 9-ти април отварят архео комплекса „Светът на траките“

10668 | 27 март 2024

Д-р Красимир Пейчев подаде оставка като управител на ДКЦ “Районна Поликлиника“ Казанлък

9415 | 25 март 2024

Изявените възпитаници на МГ: Тихомир Глухарев, който е единственият българин от областта, студент в престижния Оксфордски университет

5554 | 26 март 2024

Старши комисар Красимир Христов е новият директор на ОДМВР-Стара Загора

4161 | 28 март 2024

Голямо количество нелегален алкохол иззеха полицейски служители

3423 | 27 март 2024

Шофьор на “Хонда“ блъсна 82-годишна пешеходка

3350 | 25 март 2024

Абитуриенти от ПХГ ,,Св.Св. Кирил и Методий“ с емоционална и вълнуваща покана за бала към своята класна/ ВИДЕО

2494 | 26 март 2024

Мъж е с опасност за живота след сбиване на междуселски път

2434 | 25 март 2024

След мащабна операция на ГДБОП са иззети над 500 предмета, сред които тракийски шлем и антични златни накити

2413 | 22 март 2024

В музей „Чудомир“ представиха краеведски труд за творчеството на казанлъшката писателка и общественик Лилия Димитрова

2364 | 22 март 2024
Sesame Казино Игри
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак