14:38 | 19 юли 22 2032

Две улици в ж.к.“Кулата“ ще бъдат частично затворени от утре

Две улици в ж.к.“Кулата“ ще бъдат частично затворени от утре / Новини от Казанлък

От утре, 20 юли 2022 г., се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на източното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Ненко Балкански“  в град Казанлък, както следва:

- в участъка от кръстовището с ул.„Генерал Радецки“ до кръстовището с ул.„Тюлбенска“ движението ще бъде затворено  в посока юг - север.

- Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Цар Борис I“, ул.„Генерал Радецки“ към съществуващата улична мрежа в  град Казанлък.      

- Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на южното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства  на ул.„Тюлбенска“ в град Казанлък, както следва:

- В участъка от кръстовището с ул.“Ненко Балкански“ до кръстовището с ул.“19-ти февруари“ движението ще бъде затворено  в посока запад – изток.

- Въвежда се временен режим на движение на МПС- та по обходните  улици: ул.„ Хемус“, ул.„Генерал Радецки“, ул.“Цар Борис I“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.              

- Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на алея, разположена на север от ул.„Кенали“ между № 50 и № 52 в град Казанлък, както следва:

- в участъка от кръстовището с ул.“Кенали“ до кръстовището с ул.“Хината“ движението ще бъде затворено  в двете посоки.

- Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Кенали“, ул.„Хината“ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.              

Промените се налагат във връзка с ремонтни дейности на „ВиК“ЕООД – Стара Загора в град Казанлък за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа и ще важат от  08:00часа на  20.07.2022г. до 17:00 часа на 19.08.2022г.

Пресцентър на Община Казанлък 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак