10:15 | 19 август 22 1802

Установиха изхвърляне на отпадъци на нерегламентирани места край Крън

Установиха изхвърляне на отпадъци на нерегламентирани места край Крън / Новини от Казанлък

Въпреки забраните и поставените табели, недобросъвестни хора продължават да изхвърлят отпадъци на нереглментирани места, предимно в късните часове на денонощието, алармира кмета на град Крън – Пламен Георгиев. С пост в социалната мрежа, управникът се обърна със следните думи:

Отново сме свидетели на недобросъвестни хора, които въпреки ЗАБРАНИТЕ и ВИДНИТЕ ТАБЕЛИ продължават да изхвърлят през късните часове на денонощието всякакъв вид отпадъци на нерегламентирани места в землището на града ни. Голяма част от бюджета на кметството се използва за извозване и чистене на това и други подобни сметища.

Ще се проучи техническата възможност за поставяне на ОХРАНИТЕЛНИ КАМЕРИ на съответното нерегламентирано сметище, което е в близост до една от могилите в Крън. Уверявам ви, че тези действия няма да останат безнаказани и нарушителите ще бъдат санкционирани спрямо наредбите на община Казанлък.

Изказвам БЛАГОДАРНОСТ на всички съграждани, които притежават имоти в близост до това сметище и сигнализират на кметството и РУ-Казанлък при подобни нарушения. В близките дни организирахме сметището да бъде отново почистено.

Продължавайте да сигнализирате на приложените телефонни номера и не позволявайте подобни действия! – 112; 043198314; 043198315", сподели Пламен Георгиев, кмет на град Крън.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак