12:28 | 29 август 22 1884

Два казанлъшки тима се върнаха с призови места от международния футболен турнир в Обзор

Два казанлъшки тима се върнаха с призови места от международния футболен турнир в Обзор / Новини от Казанлък

Набор 2009 на ФК „Розова долина” спечели купата от международния футболен турнир, който се проведе през изминалите почивни дни в град Обзор. Казанлъшкият тим победи на финала ФК "Сливен", след изпълнение на дузпи и 1:1 в редовното време. На трето място остана тимът "Реал съксес" от Молдова.

Розите се прибраха от турнира и с две индивидуални награди - Мартин Дренчев бе отличен за най-добър нападател, а Янко Николов за най-добър защитник.

Другият казанлъшки отбор - ФК "Казанлък", зае третото място при набор 2010, като преди тях се класираха отборите на "Боньодкор" - Ташкент и "Дачия" - Кишинев. ФК „Казанлък” също може да се похвали с индивидуално отличие - за най-добър полузащитник, приза получи Самуил Митев. Този отбор от септември месец ще премине към "Розова долина".

"Изключително съм доволен от представянето и на двата отбора. Спечелването на турнира е важно за самочувствието на нашите футболисти и тяхното бъдещо развитие. Благодаря на всички родители, които бяха с нас в радостни и трудни моменти! Хубавото тепърва предстои!”, заяви треньорът на Розите, набор 2009, Антим Паральов.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак