11:50 | 21 септември 22 1477

Дарителската кампания на ППМГ „Никола Обрешков” събра 3434,40 лв. за пострадалите от наводненията в Карловско

Дарителската кампания на ППМГ „Никола Обрешков” събра 3434,40 лв. за пострадалите от наводненията в Карловско  / Новини от Казанлък

Вместо цветя за 15 септември, от педагогическия колектив на ППМГ „Никола Обрешков” се обърнаха с призив към  ученици и родители, да се включат в кампанията за подпомагане на пострадалите от наводненията в Карловско. За целта беше поставена дарителска кутия.

Дворът на математическата гимназия бе огласен от тържествена музика, имаше много развълнувани ученици и учители, бяха отправени и приветствия от официалните лица, но наистина цветята бяха доста по-малко.

Всички откликнаха на призива да се дарят средства за пострадалите в Карловско. Съзнателно и отговорно  ученици, учители, и родители даряваха суми в помощ на засегнатите. След направената проверка, училищната комисия в ППМГ „Никола Обрешков” отчете, че събрани средства са 3434,40 лв.

Сумата ще бъде внесена в благотворителната сметка на Община Карлово, а ръководството на математическата гимназия благодари на всички дарители!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак