11:05 | 30 септември 22 932

Учениците от ПГЛПТ получиха сертификати за участие в проект в Унгария

Учениците от ПГЛПТ получиха сертификати за участие в проект в Унгария / Новини от Казанлък

Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм, гр.Казанлък отчете проект по програма Еразъм+ "„Съвременни тенденции и технологии в производството на диетични храни и болнично хранене" " по дейност КД1 „Образователна мобилност за граждани“, „Мобилност на обучаеми и учители в сферата на Професионалното обучение и образование“. Домакин на събитието бе хотел „Константина Палас“.  Екипът на гимназията, реализирал проекта, представи специална книжка, с подробности за Мобилностите и останалите дейности по проекта. В нарочна презентация всички посетили събитието се запознаха със снимков материал, показващ моменти от практиката и престоя на ученици и учители в Унгарския град Сегед. Учениците представиха по работни места, заведенията, в които проведоха Производствената си практика.

Сред гостите уважили проявата бяха представители на бизнеса от Казанлък, родители и бивши възпитаници на гимназията. Официално бяха връчени и Europass сертификатите на учениците и учителите, участвали в проекта. След края на официалната среща гостите на събитието се насладиха и на специален кетъринг. От ръководството на училището изказаха своята благодарност към всички участници в проекта и подчертаха, че реализирането на международни проекти по програма Еразъм + продължава да бъде сред приоритетите в развитието на гимназията.

През тази учебна година Португалия е дестинацията към която ще се насочат учениците на ПГЛПТ от специалност "Електронна търговия".

Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак