17:14 | 27 октомври 22 5900

Учител на ППМГ “Никола Обрешков“ получи престижна награда

Учител на ППМГ “Никола Обрешков“ получи престижна награда / Новини от Казанлък

Днес, 28-и октомври, от името на Милена Йолдова, началник на Регионалното управление по образованието – Стара Загора, представители в състав – Мария Цоловска, Иван Желязков и Кузман Музманов, връчиха наградата „Митрополит Методий Кусев“ на Светлана Бюйлекова, старши учител в ППМГ „Никола Обрешков“, гр. Казанлък.

Наградата по случай Денят на народните будители е присъдена на Светлана Бюйлекова за изключително високи постижения в областта на философията и гражданското образование. В приветственото си слово г-жа Цоловска подчерта приносът на отличената учителка за ежегодното отлично представяне на учениците от ППМГ „Никола Обрешков“ в областта на хуманитарните науки, в това число и завоюваните лауреатски звания от учениците (т. е. да са между петте най-добри ученици в цяла България), при това – постиженията са още по-ценни, тъй като в училището не се изучават предметите от хуманитарен профил.

Старшите експертите от РУО – Стара Загора, благодариха за всеотдайния труд на педагогическия състав на училището в името на успехите на учениците и честитиха на всички предстоящия празник – 1 ноември – Денят на народните будители.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак