11:20 | 14 ноември 22 3676

Младият полицай от Казанлък напусна Фермата, след неочакван обрат на арената снощи

Младият полицай от Казанлък напусна Фермата, след неочакван обрат на арената снощи / Новини от Казанлък

Диетологът отстрани казанлъчанина с 8 на 7 след обрат на Арената

След серия от емоционални дамски дуели, мъжете се завърнаха на Арената във „Фермата“. Снощи в тежък сблъсък, белязан от неочакван обрат, потомственият полицай Евгени Коев от Казанлък беше победен от Владислав Симанел, който е роден във Вилнюс, но живее в София.

Въпреки че поведе убедително, показа забележителни умения и се бори самоотвержено, участникът от Казанлък загуби от мотивирания и издръжлив литовец със 7 на 8. „Да участвам във „Фермата“ беше мечта и за мен, и за дядо ми, който вече не е между живите. Това е голямо преживяване, което най-вероятно никога повече няма да изпитам. Радвам се, че построих мост към всеки един от вас. Обичам ви всички“, каза на раздяла Евгени, който беше сред най-запомнящите се герои в осмия сезон на предаването, наречен „Мостът на времето“. Отпадането му силно разстрои опонента му, защото доскоро двамата играеха в един отбор – „Нови надежди“, и преживяваха заедно трудностите.    

Преди старта на дуела съперниците се представиха по незабравим начин. Силно свързаният с българските традиции полицай излезе на Арената със своята гайда, облечен в носия. Диетологът Влад, който е известен като г-н Морков, също се отличи с оригиналност. Той замеси и раздаде питки с моркови на двете агитки.

Първата, многокомпонентна битка, в която Евгени и Влад се състезаваха заедно, стартира експлозивно. Двамата трябваше скоростно да се размотаят от талпа, за която бяха вързани с въже и показаха, че нито за секунда няма да пестят силите си. Литовецът поведе, но Евгени го изпревари при цепенето на ритловицата и окончателно го задмина при рязането на летви и коването на дървена стълба. Полицаят се справи по-добре и във второто изпитание - отговори на повече въпроси от Алманаха, и убедително поведе.

Третата битка - рязане на греди и търкаляне на гигантска гума, се превърна в епично зрелище. Евгени се впусна самоотвержено в тежкото предизвикателството и, останал без дъх, завърши с време 9 минути и 30 секунди. Пъргавият и жилав Влад показа неочаквано по-добро темпо при търкалянето на гумата, но беше по-бавен в рязането. В резултат той завърши за повече от 10 минути и отново загуби.

Диетологът обаче успя да навакса в следващата битка, на която беше поставил най-много точки. В нея съперниците трябваше да преминат по трасе от висящи люлки и да обстрелват кенчета, в едно от които се криеше точният ключ за сандък. Късметът на Влад проработи безотказно в това изпитание и той много по-бързо свали правилното кенче. В този момент силите между опонентите почти се изравниха.

В последния сблъсък, който реши резултата от двубоя, Евгени и Влад показаха върховна сила, концентрация и издръжливост. Върху раменете си те сложиха лост, а към него постепенно бяха добавяни все по-големи тежести, докато теглото им достигна 110 килограма. Още при старта на битката потомственият полицай не успя да заеме оптимална позиция на тялото, въпреки инструкциите на най-близкия му приятел в стопанството, агронома Иван Трифонов. Скоро той призна, че изпитва непоносима болка в кръста. В същото време съперникът му Влад запази пълно самообладание, демонстрира забележителна воля и не трепна, въпреки огромната тежест върху раменете си. Около 14 минути след началото на изпитанието Евгени се отказа, а литовецът записа победа и в битката, и в дуела.

Евгени Коев е на 25 години от Казанлък. Потомствен полицай. Всички във фамилията му са полицаи - дядо му, баща му, чичо му. Брат му също иска да влезе в професията.

Евгени е модерен млад мъж, но е свързан с миналото на своя роден край и на фамилията си. Живее в Казанлък със съпругата си. Оженили са се млади и засега не бързат да имат деца. Отглеждат много домашни животни, а той прави мезета и ракии. Свири на духови инструменти, на тъпан и барабани. Влиза във „Фермата“ със своята гайда.

Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

Поради увеличаване обема на работа фирма “ Туинс 3 “ гр.Казанлък , търси да назначи монтажисти и работници в производствен...

Работа 28/02/2024 гр.Казанлък
Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Етнографски комплекс ”Дамасцена” търси хора да увеличи екипа си на длъжностите Готвач, Барман/ка и Сервитьор. Нашите...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Фирма ”Дамасцена” ЕООД набира персонал за своя козметичен магазин, намиращ се в Етнографски комплекс ”Дамасцена”,...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Скъпи приятели, СНЦ “Приятели на Фолклора“ гр.Казанлък, отново Ви кани на Празнично хоро по случай Трети Март! Заповядайте...

Платени съобщения 22/02/2024 гр.Казанлък
Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН ОЧЕН ПРЕГЛЕД в Оптика ”Новий зир”

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН ОЧЕН ПРЕГЛЕД в Оптика ”Новий зир”

Перфектните очила за теб в Оптика ”Новий зир”! - Безплатен очен преглед от специалист по очна оптика от гр. Варна...

Платени съобщения 31/01/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак