16:35 | 18 ноември 22 1489

ПГЛПТ отбеляза Европейската седмица на професионалните умения

ПГЛПТ отбеляза Европейската седмица на професионалните умения  / Новини от Казанлък

Европейската седмица на професионалните умения в ПГЛПТ бе изключително интензивна и изпълнена с любопитни мероприятия.

За учениците от професия "Ресторантьор" дните минаха под надслов "Вкусна есен". Те приготвяха апетитни кулинарни изкушения с есенни продукти: ароматни мъфини, традиционни банички, шарени бисквитки във формата на красиви есенни листа, както и невероятни захаросани ябълки. Всички вкусотийки бяха предназначени за благотворителната изложба - базар на съучениците им от специалност "Електронна търговия" и "Икономика и мениджмънт".

В кампанията си "Предприемачество с кауза" бъдещите икономисти събраха немалка сума за построяване на специална "Къща на мечтите"-изграждане на съоръжениев двора на гимназията, в което бъдещите абитуриенти да оставят своите послания и мечти за бъдещето.

В направление "Туризъм", учениците осъществиха среща с Георги Нейков - представител на бизнеса и приятел на училището. Той представи пред тях иновативна платформа за велотуризъм.

Всички преподаватели по професионална подготовка, включили се в седмицата на професионалните умения, изразиха своето нескрито задоволство от себераздаването и професионалното отношение на учениците към задачите, които им бяха поставени.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак