12:03 | 22 ноември 22 2514

Магазинът за натурална козметика на “Дaмасцена“ е с нов временен адрес

Здравейте, приятели и почитатели на Дамасцена натурална козметика и Етнографски комплекс Дамасцена! Уведомявяме ви, че фирменият магазин на "Дамасцена" ЕООД в град Казанлък е с нов временен адрес.

Новият дом на натуралната козметика на Дамасцена за момента се намира на бул. "23-ти пехотен Шипченски полк“ 115, в офис сградата на "Дамасцена", западно от Кауфланд.

Работно време е от понеделник до петък, от 09:00 до 17:00 часа. При поръчки от нашият онлайн магазин, за град Казанлък доставките ще бъдат доставени БЕЗПЛАТНО до адрес.

Естествената красота с натурални продукти ви очаква онлайн ТУК!

Натуралната козметика на „Дамасцена“ е произведена от изцяло естествени продукти без парабени, консерванти и изкуствени оцветители.

Всички продукти са българско производство и са произведени в модерното козметично предприятие на „Дамасцена“, което се намира в с.Скобелево, общ. Павел баня.

Всички козметичните продукти, които ние ви предлагаме са плод на дългогодишна разработка, съставяне на формула, тестване и въвеждане в производство, съгласно всички законови уредби.

Използвайки  нашите козметични продукти, вие ще имате здрава, мека и тонизирана кожа. Натуралните съставки, които използваме при приготвянето на козметичните продукти спомагат, те да не предизвикват алергични реакции и зачервявания.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак