14:32 | 30 ноември 22 1463

Катерачите от “Селт“ се завърнаха с три медала от Държавното в Сърбия

Катерачите от “Селт“ се завърнаха с три медала от Държавното в Сърбия / Новини от Казанлък

Отлично представяне за катерачите от клуб „Селт“ на откритото Държавно първенство на Сърбия. С един златен, един сребърен и един бронзов медал се завърнаха катерачите на клуба.

След отправената покана за участие в Държавното първенство на Сърбия в дисциплината боулдър, клуб „Селт“ реши да откликне на това предизвикателство. Състезанието се проведе на новопостроена стена в техническото училище в гр. Ниш. Присъстваха 170 катерачи от Сърбия, Македония и България от 7 до 19 г., както и мъже и жени.

Изключително оспорвана бе борбата при по-малките деца до 9 г., където Цветан Иванов завърши на 10-то място. При девойките до 15г. Косара Костова приключи на 6-то място, а Ани Ванкова – на 10-то място. При девойките до 19г.  Йоанна Недялкова успя да грабне златото, а при юношите Иван Бонев остана 2-ри. Тези наши състезатели успяха да достигнат и до финалите при мъже и жени. Сериозни маршрути бяха наредили германските съдии откриватели на европейско ниво. Иван Бонев показа завидна класа и успя да грабне бронзовия медал. В конкуренцията на световната и европейска шампионка от Сърбия, Йоанна Недялкова се представи достойно като завърши на 6-то място.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак