16:19 | 05 декември 22 589

Ще видим ли мисии за Световното в Betano

Ще видим ли мисии за Световното в Betano / Новини от Казанлък

Погледите на целия футболен свят вече са вперени към Катар за Световното първенство. Любителите на футболните залози пък преглеждат с интерес какви предложения пристигат от терените на азиатската държава. Сайтът за спортни залози и казино развлечение – Бетано, е приготвил изненади на потребителите си. В следващите редове ще разгледаме в детайли какви са те.

Брандът вече се утвърди у нас, след като още след първите си няколко месеца успя да спечели хиляди лоялни клиенти. Една от причините хората да му се доверяват е разнообразието от предложения и щедрите бонуси. Тези от вас, които търсят Бетано спортни залози, с интерес ще разберат и за наличните мисии в сайта. От компанията държат много на персоналните предложения към всеки един потребител и след известно време на проучване на неговата игрална активност, започват да му предлагат ексклузивни приключения с награди.

Ето как става. При поява на нова мисия, тя ще изскочи в долната част на екрана ви. След като заявите участие за нея, вашите залози малко по малко ще започнат да ви приближават към наградата. Хубаво е да следите прогреса си и колко още ви остава, за да достигнете вашата крайна цел. С получаването на съобщение „Мисията е изпълнена“ ще можете да заявите своята награда от Бетано. То ще ви бъде изпратено мигновено от системата, щом отговорите на всички упоменати предварително условия. Съветваме ви винаги да ги прегледате още в началото, преди да сте я приели. Можете да пропуснете дадена мисия и да изчакате следваща по-изгодна за вас.

Идеята на този вид промоционални оферти е да донесат допълнително настроение на клиентите, докато ползват услугите на бетинг сайта. От компанията пък отчитат по-голяма активност чрез тях. Освен това мисиите са една от причините постоянно да се регистрират нови и нови потребители . В портала се предлагат различен тип задачи, които се напасват спрямо игралния профил на клиента. За Световното първенство са подготвени специални изненади. Мисиите ще бъдат насочени към най-активните потребители в платформата.

Те ще дадат допълнителен стимул на всички да прогнозират мачовете от Катар, към които така или иначе зрителският интерес е огромен. От Бетано разкриха, че за най-горещите сблъсъци на Мондиала ще има посветени много любопитни бонуси. Самите награди ще бъдат раздавани ежедневно в продължение на един месец, докато трае шампионатът на планетата. За разлика от останалите бетинг сайтове в България обаче тук става въпрос за увлекателни поредици от задачи, които носят награди, а не изтърканите предложения тип „депозирай за безплатни завъртания“ и тн. Мисиите на Бетано са без аналог у нас. По време на шампионата на планетата те ще привлекат интереса и на много нови клиенти.

Същинската им част ще бъде в елиминационната фаза на турнира, когато най-добрите футболисти ще приковат всички фенове за малките екрани. След всеки мач и преминаването на определената стъпка – клиентите могат да отчетат запълването на поле с напредъка до финалната награда. По този начин и емоциите са по-големи от рутинното приемане на бонус и превъртане на дадена сума.

Катар 2022 е различното Световно първенство. Феновете са наясно с това, а и букмейкърите също. Единственото условие за участие в мисиите на Бетано е да имате навършени 18 години и регистрация в сайта. Тя става много бързо и лесно, а след това процесът по верификация на профила също не е сложен. Онлайн букмейкърът се е погрижил да се откроява от всички останали у нас и до момента го прави отлично.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак