19:10 | 15 декември 22 914

Как да гледаме мачове на живо в Betano и да залагаме със Speed bet

Как да гледаме мачове на живо в Betano и да залагаме със Speed bet / Новини от Казанлък

Залозите на живо вече са предпочитан начин за игра. Много хора са се специализирали изцяло в лайв бетинга и никога не си позволяват да правят прогноза на събития, които не са започнали. Те твърдят, че „нямат кристална топка“, но пък на база видяното от двата отбора могат умело да открият правилните пазари за игра. Голяма част от любителите също не пропускат изгодните възможности на този тип залози. В следващите редове ще научите повече за едно предложения от Бетано, което е изцяло насочено към играта на живо.

Самият сайт още с получаването си на лиценз от НАП за България започна да въвежда иновации. Сред тях са мисиите, които са без алтернатива на родния пазар. Те са само част от промо офертите, затова разгледай актуалните Betano бонуси и ще откриеш още съществени разлики с конкурентните портали. Една от новите хитови функции се нарича Speed bet или Гледай на живо и залагай. Чрез тази оферта имате право да поставяте прогнози без дори да излизате от екрана на поточното предаване. Единственото изискване за лайв стрийма е да имате регистрация в Бетано и положителен игрален баланс.

Наблюдавайки мача всеки може много по-добре да се ориентира какво точно да прогнозира в него. Винаги обаче е било досадно, когато трябва да затворите видеото, за да започнете да ровите из селекциите. По този начин има голям шанс да се пропусне важно събитие в срещата, особено ако става въпрос за баскетбол, където динамиката е много голяма и атаките към двата коша са непрестанни. Не рядко тези забавяния водят и до блокиране на коефициентите за селекциите. Чрез Speed bet всичко е много опростено и улеснено. Ето как става.

Първо се уверете, че сте активирали режима на цял екран, като докоснете иконата. Отдясно ще ви се появи бутон. След натискането му ще започнат да ви се показват редица популярни пазари. Можете да сърфирате из селекциите, като приплъзвате наляво и надясно. След като си изберете някой, докоснете прозореца Speed bet и въведете сумата на залога ви.

Никога не е било по-лесно да се правят прогнози на живо. Вече дори не е нужно да имате повече от едно устройство. От Бетано продължават да въвеждат редица иновации в индустрията и това прави впечатление на експертите и играчите. Представят се действително много ефективни функции, които веднага влизат в употреба на потребителите. Хубаво е, че поточното предаване на популярни спортни събития не обвързва по никакъв начин клиентите с игра. Те могат да наблюдават любимите си отбори, откъдето пожелаят на своя мобилен телефон или таблет.

Бетано постоянно се стреми да изпъкне над останалите и прогнозите са, че скоро ще се нареди сред топ брандовете за хазартно развлечение в България. Най-важна е оценката на клиентите, към които от портала винаги осигуряват лично отношение. В началото стана въпрос за мисиите. Те са част от ексклузивни задачи към всеки различен играч. От сайта преценяват какви мисии да дадат спрямо игралната активност, а след като бъдат изпълнени на клиента се полагат щедри награди. Личното отношение винаги е от значение, било то в хазартната индустрия или в някоя друга работа, обвързана с комуникация между хора. Не на последно място, благодарение на непрестанните нововъведения Бетано поддържа имиджа си на иновативен бетинг сайт – за разлика от повечето му конкуренти у нас, които се задоволяват с промоционални оферти тип „депозирай и ще получиш безплатни завъртания“.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък
“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

Поради увеличаване обема на работа фирма “ Туинс 3 “ гр.Казанлък , търси да назначи монтажисти и работници в производствен...

Работа 28/02/2024 гр.Казанлък
Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Етнографски комплекс ”Дамасцена” търси хора да увеличи екипа си на длъжностите Готвач, Барман/ка и Сервитьор. Нашите...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Фирма ”Дамасцена” ЕООД набира персонал за своя козметичен магазин, намиращ се в Етнографски комплекс ”Дамасцена”,...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Скъпи приятели, СНЦ “Приятели на Фолклора“ гр.Казанлък, отново Ви кани на Празнично хоро по случай Трети Март! Заповядайте...

Платени съобщения 22/02/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак