11:38 | 26 декември 22 486

За кои мачове се предлагат завишени коефициенти в Betway

За кои мачове се предлагат завишени коефициенти в Betway / Новини от Казанлък

Любителите на спортни прогнози винаги са следели изкъсо в кой сайт за залагания се предлагат по-изгодни коефициенти. Практиката показва, че в повечето бетинг портали ставките са идентични, но някои изпъкват над останалите. Да, може да е с минимални стойности като 0.05-0.10, но е факт. Бетуей е британски букмейкър, който през 2022 година се сдоби с лиценз от НАП да изпълнява функциите си и на българския пазар.

Още с първите месеци на неговата дейност у нас много хора останаха с добро впечатление от изгодните промоционални предложения. Ако сте фен на прогнозите, то задължително разгледайте наличните бонус оферти от Betway и се уверете сами. Една от тях е свързана със завишаването на коефициенти на избрани селекции. Донякъде тя е взаимствана от други чужди оператори, но има и свой почерк. Идеята е, че се взимат два или повече различни залога и след събирането им ставката става дори още по-висока. Много често се взимат различни сблъсъци, което се различава от популярния начин за игра бет билдър. Той се характеризира с избрани селекции от само едно събитие.

Един от недостатъците е, че мачовете се избират от Бетуей, а не може да комбинирате ваши и да очаквате завишение. Пазарите се определят ден за ден и се обявяват в раздела с бонуси. Все пак изборът от букмейкъра не винаги трябва да означава нещо лошо, по-скоро ограничаващо. По този начин пък не се налага на вас да мислите собствен игрален фиш. Бонусната ставка от компанията пък е предпоставка за игра на по-малко селекции от предвиденото, което неминуемо увеличава шанса за печалба.

Офертата е достъпна за футболни мачове, сблъсъци от Националната баскетболна лига (НБА), срещи от електронните спортове, надбягвания с коне или хрътки, волейбол, хокей или друго топ събитие на деня. Най-често се избира измежду пазарите краен резултат, брой голове, картони, точки, ъглови удари във футбола или индивидуално представяне на даден състезател.

Тук е моментът да отбележим един сериозен недостатък. Нямате възможност да се възползвате от хитовата услуга кеш аут. Именно с това ограничение е свързано увеличението на коефициентите. Ще трябва да изчаквате прогнозите си до самия им край, без да контролирате залозите чрез възможността за ранно затваряне. Тук винаги го има елементът на изненадата с евентуално негативно развитие късно в срещите, но пък монетата има две страни и може вашият избор да се окаже печеливш именно в заключителната част. Британският букмейкър все пак резонно има своите условия, за да дава по-високи ставки от предлаганите по всички световни пазари. За играчи, които не ползват услугата кеш аут, изложеният негатив е без значение.

В края на деня, потенциалната печалба от увеличените коефициенти на Бетуей си заслужава. Несъмнено тя привлича много нови клиенти ежемесечно. Подобна оферта не се намира често в бетинг сайтовете, особено в България. Част от конкурентите също имат свои промо предложения за увеличаване на ставките, но те пък са обвързани с други негативни страни. След няколко месеца на Бетуей у нас вече могат да се правят и по-генерални оценки. До момента клиентите са много доволни от възходящата му линия на развитие. Предложенията стават все по-изгодни, а коректното отношение към всеки отделен потребител наистина подобава на подобна световноизвестна марка. В края на този материал следва да напомним винаги да играете разумно и с мярка, Нещо, за което от Бетуей също непрекъснато апелират и предлагат съвети на хора със съмнения, че биха могли да имат проблем.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък
“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

Поради увеличаване обема на работа фирма “ Туинс 3 “ гр.Казанлък , търси да назначи монтажисти и работници в производствен...

Работа 28/02/2024 гр.Казанлък
Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Етнографски комплекс ”Дамасцена” търси хора да увеличи екипа си на длъжностите Готвач, Барман/ка и Сервитьор. Нашите...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Фирма ”Дамасцена” ЕООД набира персонал за своя козметичен магазин, намиращ се в Етнографски комплекс ”Дамасцена”,...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Скъпи приятели, СНЦ “Приятели на Фолклора“ гр.Казанлък, отново Ви кани на Празнично хоро по случай Трети Март! Заповядайте...

Платени съобщения 22/02/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак