13:44 | 25 януари 23 837

6 причини да изберем Sesame спортни залози

6 причини да изберем Sesame спортни залози / Новини от Казанлък

Онлайн букмейкърите вече са много и играчите трябва да проверяват добре в какви сайтове обмислят да се регистрират. Сезам започна първо като верига казина, а след това премина онлайн и в наши дни предоставя отлични възможности за феновете на спортните прогнози. В следващите редове ще ви представим шест причини защо да изберете този бетинг портал пред останалите.

Често хората го свързват предимно с казино секцията и живата игра на маси. Месеци наред обаче от компанията правят сериозни подобрения в букмейкърския си раздел. Вече спокойно може да се каже, че Sesame спортни залози предлагат всички налични изисквания за модерно буки и дори наличните функции изпреварват много водещи портали, специализирали се в тази област.

На първо място са високите коефициенти. За всеки играч е важно да получи подобаващо възнаграждение за правилната прогноза. Сезам дава ставки с 0% марж, които са завишени в сравнение с повечето конкуренти. Освен това са покрити много шампионати. Както водещите и популярни лиги, така и екзотичните дестинации. Пазарите са богати и дават възможност за алтернативни прогнози. Все по-малко хора търсят типичните краен изход, брой на голове и тн. Вече се избират сайтове с предложения за голмайстор, метод на отбелязване на попадението и статистически прогнози.

Много хубава част от портала е статистиката. Благодарение на нея имате всичко на едно място и не се налага да се ровите допълнително из нета. Това спестява много ценно време при играта на живо. Статистически данни се предлагат и live, което помага на всеки да си изгради представа за развитието на срещата и на база на това да се постави логичен залог.

Самата игра на живо е много важен компонент. Предложенията за селекции са много и изгодни. Отмина времето на блокираните мачове и лимитираните опции веднъж щом срещата стартира.

Отлична причина да играете в Сезам са бонусите за спорт. Постоянно се предлагат завишени коефициенти за сингъли. Чрез тях могат да се докарат допълнително средства, които на другите места няма да са налични. Любителите на множествения залог (права колонка) тачат възможността да увеличават процента на бонуса си с всяка следваща селекция. Изискването е минимален коефициент 1.30, което е по-достъпно отвсякога. Печалбите обаче могат да бъдат наистина впечатляващи благодарение на промоционалното предложение при права колонка.

Не на последно място, трябва да споменем функциите като кеш аут и създай залог. Те се превръщат в задължителна част от всеки уважаващ себе си портал за спортни прогнози. Чрез първата се предоставя възможност за контролиране на фиша през цялото време. По този начин не е нужно да се чака до края на мача, когато много пъти се е случвал изненадващ развой. Печалбата може да бъде осребрена в една идея по-малък размер, но пък е сигурна и директно влиза в игралния ви профил без да треперите при всяка противникова атака. Създай залог е отлична възможност да съберете голям коефициентът от пазари на едно и също събитие.

Чрез него можете да се концентрирате върху един отбор или първенство и пак да достигате високи ставки, без да се налага да следите няколко мача едновременно с надежда всеки един от тях да има благополучен изход. Благодарение на тези и още причини Сезам се нареди сред най-добрите сайтове за спортни залози. От компанията обаче обещават да не спират с развитието си и загатнаха за още нововъведения много скоро. Порталът се развива на ежедневна база.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак