14:06 | 27 януари 23 621

Ротативката 20 Super Hot ще спори за най-игран слот през 2022

Ротативката 20 Super Hot ще спори за най-игран слот през 2022 / Новини от Казанлък

Развлекателната индустрия постоянно търпи иновации и това се забелязва отчетливо в новите видове слотове. Някои от тях имат много интересни бонусни нива с разпръскващи се символи уайлд, допълнителни завъртания с по-силни знаци и какво ли още не. В следващите редове обаче ще се фокусираме върху най-играните ротативки в България за изминалата 2022 година и сред тях има единствено класически плодови предложения.

Ретро игрите винаги са били на мода у нас. Те не включват кой знае каква иновация, но пък именно простите правила и лек дизайн са чарът им. Основен конкурент за призовото място е 20 Super Hot ротативката със своята огромна фенска маса по нашите географски ширини. Нейните правила са много лесни за запомняне. Както заглавието подсказва – има 20 линии за игра. На помощ на клиента влизат символите седмици, които са уайлд и заместват всички останали. Най-силните плодове са грозде, диня и слива. Те очаквано се падат и рядко в комбинация, но в по-големи количества водят до сериозни печалби.

Символът звезда е скатер, който обаче не носи безплатни завъртания, а моментна печалба. При пет броя тя е в огромен размер, но най-често се падат по три, което умножава залога пет пъти. Не рядко седмиците се нареждат по повече от една и така се покриват респектиращ брой линии.

Следващо в списъка за топ предложения от изминалите 12 месеца е 40 Super Hot. Това на практика е абсолютно същата игра, но е с 40 линии, а не с 20. Много хора я предпочитат, защото по този начин печелившите пълни екрани могат да хванат и повече символи на барабаните. Според други това е предпоставка за увеличен брой на разминаванията. Ротативките не са точна наука и формула към успеха не е измислена до ден днешен. Всеки се доверява на вътрешния си глас и преди всичко важен е късметът.

Burning Hot е друго топ предложение. При него седмиците вече са символ, който се явява най-силният. При пет броя в линия се печели джакпот. Възможно е дори да бъде двоен – питате се как. Уайлд символът е детелина. Появява се на втори, трети и четвърти рийл и се разпъва нагоре и надолу. По този начин става възможно да има две линии с по пет седмици, ако се подредят по определен начин. Разбира се, това се случва много рядко, но в интернет могат да се намерят много снимки на щастливи клиенти на бетинг сайтове. Те със сигурност ще помнят дълго своя двоен джакпот. По сила останалите плодове не се различават.

До момента всички слотове бяха на провайдъра EGT. Тенденцията обаче няма да се промени до края на списъка с топ 5 любими ротативки и продължаваме с четвъртата – Shining Crown. Това предложение на онлайн казината също беше много играно през 2022 година. Разликата между него и Burning Hot е минимална. Броят на линиите вече става десет, а уайлд символът е корона, а не детелина.

Друго много играни заглавие е 20 Dazzling Hot. При него броят на печелившите линии значително намалява, но за сметка на стойностите. Множителите на плодовете са по-големи и това е обяснимо от волатилността на играта. Линия седмици отново е най-силната и плаща хиляда пъти по стойността на залога. Тук уайлд символ няма, което допълнително затруднява клиентите, но пък пълните екрани с плодове автоматично обръщат хода на игралната сесия. Вече изниква въпросът дали искате чести или големи печалби – личен избор и стил на игра.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак