15:00 | 31 януари 23 732

Ще оправдае ли Sportingwin очакванията за Спортна борса през 2023?

Ще оправдае ли Sportingwin очакванията за Спортна борса през 2023? / Новини от Казанлък

Сайтовете за онлайн залози вече предлагат много възможности и удобства на своите клиенти. На пазара постоянно се появяват нови портали, а със засилването на конкуренцията се подобрява цялостният продукт. Един от сравнително новите сайтове за прогнози у нас е Спортингуин. В следващите редове ще разгледаме какво го отличава от конкурентите и дали би се наредил сред най-добрите през 2023 година.

Преди да се регистрирате в който и да е бетинг портал първо задължително трябва да го разучите. В интернет няколко специалисти предлагат анализ на букмейкъра Sportingwin и в него са посочени плюсовете и минусите към дадения момент. Добре е да се доверите на хора, които са се специализирали в областта и имат опит с работа в десетки букмейкърски къщи.

Очакванията към Спортингуин са големи. Компанията има планове да пусне спортна борса за залагания у нас. За сега все още няма такава секция, но се очаква да бъде представена през 2023 година. Това ще бъде без алтернатива на родния пазар и със сигурност ще доведе много нови клиенти в бетинг портала. Иначе към момента той разполага с отлични характеристики да бъде над средното ниво на пазара. Все пак сред някои негови конкуренти се предлагат и по-изгодни възможности. Кои са силните страни на Спортингуин?

Разполага с бърз и семпъл дизайн. Предлага над 40 вида спорт, което е над обичайното в бранша. Именно богатият избор от селекции е сред основните аргументи защо да се играе в тази платформа. Вече все повече клиенти търсят алтернативни методи за залози. Класическите лиги и прогнози за краен изход, голове и тн., се превръщат в отживелица. Секцията за прогнози на живо е много качествена и бърза. След тестов период можем да заключим, че при нея рядко има блокирани мачове за по-дълги периоди, а коефициентите са добри. Тук отново изборът от пазари е отличен.

Голямо удоволство е, че се показва подробна статистика и минали резултати, което спестява време в досадно ровене из интернет пространството. Така бързо и лесно може да се направи анализ на даден отбор или първенство и да се изгради прогноза на база на него. Прави впечатление, че има отлични предложения за електронни спортове, които иначе част от водещите букмейкъри у нас неглижират. Спортингуин обаче са отворени към иновациите и последните тенденции при залозите, и скоро ще берат плодовете на труда си.

От компанията са се съсредоточили изцяло върху спорта и това е без алтернатива в България. Прави им чест и че опитват да предложат атрактивни оферти, но към момента тази секция от портала по-скоро е слаба в сравнение с лидерите в бранша. Има накъде да се подобрят наличните бонуси, както и да се предложат още промоции за лоялни клиенти, например. Това и преди е било отчитано като слабо звено от анализаторите, поради което от бранда обещаха през 2023 година да внесат нови свежи идеи в секцията си с промо оферти.

Ако те се реализират, то не се вижда какво може да спре Спортингуин към лидерските позиции в онлайн бетинга. Много хора одобряват концепцията на сайта да не се предлага казино раздел и изцяло да се обърне внимание на любителите на спортни прогнози. В началото критиците побързаха да определят този ход като необмислен и слаб, но ето че те бяха опровергани.

За финал, от Спортингуин апелират към разумни депозити и залози.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак