20:32 | 16 февруари 23 1111

Какви електронни спортове има в SportingWin?

Какви електронни спортове има в SportingWin? / Новини от Казанлък

Електронните спортове набират все по-голяма популярност в световен мащаб. У нас eSports също имат голяма фенска маса. Голямо разнообразие от електронни спортове присъства и на сайта на SportingWin, който има издаден лиценз за България от месец юли 2022 година. Компанията се стреми да се утвърди на българския пазар, като следва тенденции за предлагане на атрактивна бетинг платформа, конкурентни бонуси и множество опции за залози.

Приходите от електронни спортове се увеличават с всяка изминала година. Много залагащи в България са фенове на компютърни игри. Дори през последните години някои от електронните спортове са се превърнали в мания за играчите. Те с голям интерес следят развитието на най-добрите професионални eSports отбори и играчи. За това наличието на иновативна платформа за залози на е-Спортс е добра опция за забавление. Такава ще намерите в сайта на Спортингуин България. Електронните спортове са в отделен раздел, както и в спортните раздели за залози преди мач или в реално време. В секцията има различни eSports събития, на които могат да се правят залози. Предимство е, че букмейкърът си партнира и с оператора Pinnacle, който в последните години стана водещ бранд за спортни залози с топ коефициенти и най-високи лимити на изплащане.

За всеки играч са важни коефициентите, които му предлага онлайн букмейкърът. В сайта на Sportingwin Bulgaria ставките са над средното ниво за сектора. Предоставена е възможност и за по-високи коефициенти, защото компанията е известна с нисък процент на марж. Самите ставки пък са в десетичен вид, който е добре познат на родните почитатели на залозите. В раздела за E-SPORTS залози е позиционирана системата на Pinnacle. Тя предлага голямо разнообразие от залози на събития от сферата на електронните спортове. Играчите имат възможност да правят своите предвиждания на високи коефициенти, както и да следят в реално време някои от събитията, на които са заложили.

На сайта на Спортингуин разнообразието от видове електронни спортове е голямо. Феновете могат да залагат на FIFA; League of Legends; Counter-Strike: Global Offensive; Dota 2; King of Glory; Call of Duty; StarCraft: Brood War; Warcraft и Valorant. В бъдеще сме сигурни, че каталогът с предложения ще се увеличава, защото този оператор има амбиции да е сред най-добрите в бранша.

Изключително важни за всеки играч са и опциите за залози, които му се предлагат. В платформата на Sportingwin за eSports се срещат разнообразни видове залози. Разбира се, тук ще направим едно разграничение, че залозите са различни за различните видове електронни спортове. Например при залози на игри със спортна тематика, пазарите са същите, както при спортните събития - краен победител в срещата, точен резултат и други. В други електронни игри залозите не се свеждат до прогнозиране на крайния изход, а включват най-различни развития на конкретната игра. Например, ако залагащият е избрал да прави предвиждане на стратегия или друг вид тактическа игра, тогава опциите за залози пред него ще са победа в дадена карта, първи кил, най-много килове, първа кръв и още много други опции. До цялата гама от залози на eSports играчите ще се докоснат, ако имат регистрация на сайта.

Нашият съвет към играчите е преди да залагат на електронни спортове, да научат правилата на съответната игра, да проучат добре събитието, да се запознаят със статистиката и с моментната форма и състоянието на отборите. Ще обърнем внимание, че това са видео игри, в които участват хора и всеки може да допусне грешка. За много играчите хобито да играят видео игри се е превърнало в начин да изкарват реални пари. Индустрията се развива с изключително бързи темпове, като в линка ще прочетете повече информация докъде са се разгърнали мащабите на е-Спортс. Този вид събития представляват конкретна лига или първенство. В световен мащаб са известни няколко шампионата, които привличат огромна фенска маса. Възможно е за в бъдеще, по подобие на футбола и другите известни спортове, да се организират вътрешни или национални първенства по електронни спортове и победителите в тях да се класират за международни турнири. 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Обяви от Казанлък:

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи Сервитьори и Бармани

Кингс Валей Медикъл и СПА хотел търси да назначи СЛУЖИТЕЛИ в отдел „Храни и напитки“ (заведенията на хотела) на...

Работа 11/04/2024 гр.Казанлък
“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон

“Аквапарк “ Овощник, търси да назначи персонал за предстоящия летен сезон: Готвачи/ топла и студена кухня/, спасители,бармани,...

Работа 10/04/2024 с.Овощник
Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” търси да назначи работник в сферата на вторичните суровини и работник за Автоморга

Фирма ”Мед Метал” на разклона за гр.Крън, търси да назначи работник в сферата на вторични суровини и работник...

Работа 10/04/2024 гр.Крън
Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Нова Ф 49 търси да назначи Касиер

Стани част от екипа на строителен търговски център Нова Ф 49 на позиция касиер. Ако сте положително настроени...

Работа 09/04/2024 гр.Казанлък
Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк Пъб гр.Казанлък търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня

Ню Йорк пъб гр.Казанлък, търси да назначи сервитьори, пицари и помощник кухня. За информация на място в Ню Йорк...

Работа 03/04/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак