14:38 | 27 февруари 23 650

Как се играе Fantasy футбол

Как се играе Fantasy футбол / Новини от Казанлък

В разгара на футболния сезон е сигурно, че има фенове, които не са особено очаровани от своя отбор, представянето е лошо и по всичко личи, че спортните им прогнози не вървят. Точно по тази причина и експертите от BOOKMAKERS.BG ни показват една интересна алтернатива, позната като фентъзи футбол. Въпросното предложение се налага все повече сред спортните фенове, които искат да се поставят в обувките на футболен мениджър.

Какво представлява тази опция и защо става толкова популярна? Фентъзи футболът е възможност да изградим футболен отбор от всички налични и картотекирани играчи в едно първенство. За целта получаваме виртуална валута, с която да сглобим мечтания отбор, включително и резервите. Има една особена подробност – получавате разумна валута за покупка на футболисти, но не може да закупите най-добрите. Тук трябва да се помисли разумно, защото именно с тези футболисти се печели и самата фентъзи лига.

След като сме направили нашата селекция, как се случва самата среща? Няма как да съберем нашият футболен Франкенщайн да играе за лично удоволствие срещу друг отбор, точно по тази причина се ражда и елегантното решение – създава се точкова система. Избраният играч продължава да се състезава в реалния си отбор, но ако е нападател и отбелязва голове, прави асистенции и е активен на терена, автоматично генерира точки за вашия отбор. Ако избраният защитник успее да спре повече атаки, да неутрализира нападатели и реално да доминира в своето поле, а и не само, то отново получавате точков актив.

Има фентъзи лиги, които не трупат негативни точки, а просто оставят положителните, има бетинг компании, които обръщат внимание и на негативните, което също може да влияе на точковия актив. Един фентъзи отбор трупа точки и се състезава срещу всички други. Обърнете внимание, че самата лига може да бъде активна за един футболен кръг, за цялото първенство и други. На финалът обикновено печели фентъзи наследникът на Жозе Моуриньо, който е натрупал най-висок точков актив.

Във фентъзи лигите всеки участник прави своя залог или вход за участие, с който се започва играта. Някои букмейкъри подготвят награда само за първия, докато други се състезават за първите три места. Фентъзи лигата е една много добра алтернатива за спортни фенове, които нямат щастието да се радват на добро представяне от любимите си тимове. От друга страна ще забележим, че има повече от достатъчно мераклии, които с удоволствие биха искали да се включат в тази алтернатива.

Макар и да говорим за футбол, нека не забравяме, че фентъзи лиги се правят за баскетбол, американски футбол, електронни спортове и много други. Принципът на работа е един същ, но ще има разлика в точковата система и някои от основните изисквания за отбор – при електронните спортове със сигурност няма да избирате11 играча. Ще открием още информация тук за фентъзи лигите и техните възможности.

Фентъзи лигите са развлекателни и вълнуващи, но нека не забравяме, че също крият риск. Подобен вид залози са просто по-дълготрайни за изпълнение, но също могат да търпят загуби. Нека не забравяме, че отговорната игра трябва да бъде в основата на всичко.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че участието в хазартни игри не гарантира успех, а дава само шанс. Никъде няма да откриете гарантирани печалби. Експертите напомнят, че всеки клиент носи отговорност за своето поведение и е разумно да прекрати играта в правилния момент. Спортните прогнози и казино игрите са създадени за удоволствие от риска, но няма да ви направят богати за един ден.

Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Каква сума от месечния бюджет отделяте за храна?

Обяви от Казанлък:

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида търси да назначи камериерки

Комплекс Артемида край язовир Копринка търси да назначи камериерки на постоянен трудов договор. Работата е целогодишна....

Работа 29/02/2024 гр.Казанлък
“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

“Туинс 3“ търси да назначи монтажисти и работници в производствен цех за дограма

Поради увеличаване обема на работа фирма “ Туинс 3 “ гр.Казанлък , търси да назначи монтажисти и работници в производствен...

Работа 28/02/2024 гр.Казанлък
Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Комплекс Дамасцена търси готвач, барман/ка и сервитьор

Етнографски комплекс ”Дамасцена” търси хора да увеличи екипа си на длъжностите Готвач, Барман/ка и Сервитьор. Нашите...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Комплекс Дамасцена търси продавач-консултант/ка

Фирма ”Дамасцена” ЕООД набира персонал за своя козметичен магазин, намиращ се в Етнографски комплекс ”Дамасцена”,...

Работа 23/02/2024 с.Скобелево
Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Заповядайте на празнично хоро на Трети Март в Казанлък!

Скъпи приятели, СНЦ “Приятели на Фолклора“ гр.Казанлък, отново Ви кани на Празнично хоро по случай Трети Март! Заповядайте...

Платени съобщения 22/02/2024 гр.Казанлък
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак