10:37 | 05 април 23 5322

5 причини да изберем залози на живо от bwin

5 причини да изберем залози на живо от bwin / Новини от Казанлък

Отдавна мина времето, в което един спортен фен приключва своите спортни прогнози при старта на спортно събитие. Онлайн платформи като bwin bg приемат залози в реално време през последното десетилетие и наблюдаваме въвеждането на нови и по-добри условия, ориентирани към клиента. Ако никога не сте правили залог в реално време, то нека обърнем внимание и на възможностите, които предлага този оператор:

5. Спортните дисциплини в секцията на живо, предлагат интерактивни анимации, статистика, информация за играчите и още много други. Спокойно може да гледате спортни събития в движение, при това без да хабите мобилни данни. Ако използвате мобилно приложение от платформите на Android или iOS, спокойно може да използвате и нотификации при промяна на резултата или по-напрегнат момент като пряк свободен удар, жълт картон или дузпа.

4. Платформата предлага възможност за пряко предаване на спортно събитие напълно безплатно. Ако нямате спортни канали или вече не искате да гледате стрийм, то спокойно може да използвате легално сайта на букмейкъра. Правенето на залози не е задължително, а най-често изискванията към клиента са насочени към наличието на депозит или направен залог в последните 24/48 часа. Разбира се, обръщайте внимание на условията.

3. Не е изненада, че много често коефициентите в тази секция са много по-високи. Причината е, че тук рискът е в пъти по-голям, все пак няма много време за реакция и преценка, което не трябва да действа като изкушение, а и да напомня за наличието на риск. Логично е, че коефициентите играят роля на жив организъм и в последните минути могат да се изстрелят. Все пак преценявайте и риска, защото високият коефициент е обратнопропорционален на шанса

2. Пазарите в залозите на живо са не просто разнообразни, но и кореспондират с всичко случващо се на екрана. Наличието на разнообразни пазари, освен познатите класически, насочва вниманието ни и към това добавяме и така наречените микропазари – ориентирани за положение като пряк свободен удар, корнер или дузпа. Обръщайте повече внимание на тях, защото те идват за много кратко време. Тук ключово е времето за реакция.

1. Ако не сте почитатели на футбола, не очаквайте, че тази секция не е за вас. Говорим за бранда с особено богато спортно портфолио. Залози на живо се приемат и за спортни дисциплини като тенис, баскетбол, бейзбол, моторни спортове и още много други. Логично е да открием, че там и самите пазари ще са доста по-различни от футболните, но представяме тях, защото са най-популярни. Всичко изброено в горните редове може да се открие и за тези спортни дисциплини.

След като посочихме възможностите за залози на живо, нека не забравяме, че тук няма никакви гаранции за успех. Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че всяка една спортна прогноза идва с отговорност от самия играч. Това означава, че ясно осъзнавате възможностите за успех, както и възможностите за загуба. Никъде няма да прочетете, че спортните прогнози гарантират успех или печалби. Подобна политика не съществува при нито един букмейкър.

Всеки клиент трябва да се запознае с изискванията за отговорна игра, за да извлече максимума от този вид забавление. Не играйте хазартни игри, ако основната ви идея е да забогатеете бързо.

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Без какво не може на един абитуриентски бал?

Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак