19:17 | 17 април 23 5076

Създай залог функцията на bet365 вече налична за 9 спорта

Създай залог функцията на bet365 вече налична за 9 спорта / Новини от Казанлък

Онлайн букмейкърските платформи са готови да предложат нови и още по-интересни възможности за своите клиенти. Сред иноваторите ще открием, че bet365 обръща сериозно внимание на свободата, която клиентите могат да получат. Анализаторите често се шегуват, че всеки букмейкър има особено чувство за хумор и е готов да приеме всякакви прогнози, включително и най-абсурдните, а благодарение на функцията за създаване на залог, запалянковците могат да правят и по-смели прогнози.

Какво обаче стои зад тази идея и как точно се използва тази функция? Точно това ще разгледаме в следващите редове, особено след като знаем, че това е бранд, който има много особен поглед към спортните прогнози.

Как се създава залог? Ако някога сте правили множествен залог, популярен още като акумулатор, то създаването на залог няма да ви обърка. Идеята тук е, че една среща може да се раздели на елементи. Можем да правим прогнози за гол майстор, брой корнери, брой картони в една среща и други.

Представете си едно футболно дерби, на което се прави дисекция на всички събития. Следвайки основната логика, когато маркираме няколко селекции, ние правим множествен залог и при успех, тоест изпълнение на всички селекции, нашият залог се смята за успешен. Коефициентът при създаване на залог е сбор от всички микро пазари и точно по тази причина е предпочитан от мнозина, особено след като с минимални средства се предоставя шанс за по-високи печалби.

Искаме да подчертаем, че говорим за шанс, а не за гарантирана печалба. Запомнете много добре, че броят на селекции автоматично повишава и риска, в нито един момент високият коефициент не дава сигурност. Поставено е ограничение от 12 селекции, за да може да се запази шанс в полза на клиента.

Брандът позволява създаване на залог за спортни дисциплини като футбол, американски футбол, бейзбол, баскетбол, Ръгби Юниън, Ръгби Лийг, хокей на лед, тенис и други. След като интересът най-често е насочен към футбола, нека напомним, че създаване на залог е опция, която се ориентира към европейски лиги и някои от големите спортни турнири като Шампионска лига.

Логично е, че тази функция ще е активна за големите дербита, където изненадите дебнат във всяка една минута. Не забравяйте, че този вид залози идват и с някои условия, следователно е препоръчително да се запознаете с тях, особено след като говорим за спортни прогнози изискващи реални средства.

Създаването на залог е функция, която може да даде много повече емоция на запалянковците, особено след като имаме шанс да направим уникална комбинация, но това винаги идва с прогнозиране и анализи на всяка една среща. Не забравяйте, че при такива селекции е необходимо да обръщате много внимание на всички източници на информация. Брандът винаги впечатлява с разнообразие при пазарите и залозите, но в света на спорта винаги има изненади.

Разнообразието на спортни залози дава по-голяма свобода, но в никакъв случай не се гарантират печалби. Точно тук е моментът, в който трябва да напомним и още една важна подробност.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Играйте за удоволствие, но винаги с ясната представа, че освен шанс за печалба, винаги съществува и риск от загуба. Точно по тази причина не трябва да забравяте, че в основата на всяка прогноза трябва да е забавлението. Не се опитвайте да забогатявате, да залагате големи суми и да очаквате чудеса, това не е препоръчително в нито един момент. Играйте за удоволствие!

 

Следвай новините от Казанлък
Сподели

Още новини от Казанлък:

Питаме Казанлък

Къде ще почивате това лято?

Най - четени новини

за последната седмица

Дърво се стовари над 3 автомобила в Казанлък

11012 | 13 юни 2024

Над 60 сигнала са подадени към горещия телефон след бурята в Казанлъшко

7594 | 13 юни 2024

„М+С Хидравлик“ АД сключи Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Проект „Подкрепа за прехода към кръгова икономика”

7519 | 17 юни 2024

Откриха тялото на обявения за издирване Наско Несторов, в гориста местност край Казанлък

6110 | 16 юни 2024

Два дни Казанлък ще бъде домакин на седмия Национален фолклорен конкурс „Димитър Гайдаров“

5602 | 14 юни 2024

Галена Назърова е новата Царица Роза на Павел баня, а Александър Динев е Цар на минералната вода

5472 | 13 юни 2024

Oбявено e частично бедствено положение в Казанлъшко

4913 | 14 юни 2024

Продължава издирването на Наско Несторов от Казанлък

4676 | 15 юни 2024

Младежи от Полша, Португалия, Испания и България помагат на Шипка

3927 | 17 юни 2024

18 м/сек. са били поривите на вятър при вчерашната буря в Казанлъшко. Какво време ни очаква днес?

3586 | 14 юни 2024
Следвай Казанлък във Facebook
Включи се с повече от 20 000 души, за да си винаги информиран
Следвай страницата kazanlak.com Следвай групата За Казанлак